Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Ultrasonik Haşere Kovucu Nedir

20-03-2019 10:27
Ultrasonik Haşere Kovucu Nedir

Sonik Ultrasonik Kovucu Cihazlar Nedir ?

Sonik Ultrasonik kovucu cihazların etkili olduğu canlı türlerine göre çeşitleri vardır. Bu cihazlar kedi, köpek, ayı, kurt, çakal, tilki, kuş, fare, haşereler vb. bir çok canlıda etkilidir. Sonik ultrasonik hayvan kovucular, fare haşere kovucular hedef canlı dahil olmak üzere hiçbir canlıya zarar vermez . Ultrasonik kovucu cihazlar yüksek frekanslı ses dalgaları ile hedef canlıyı alandan uzak tutar.

Ultrasonik Ses Nedir ? Zararlı mı?

Ultrasonik ses 20 Khz yani 20.000 Hz. daha açık olarak anlatacak olursak kaynağından çıkan sesin saniyede 20.000 kez titreşmesidir. Ultrasonik sesler insan kulağının duyma eşiği üzerinde olan seslerdir. İnsan kulağı 20 Hz ile 20.000 Hz arasındaki sesleri duyabilir. 20 Hz altındaki seslere infra ses 20.000 Hz üstündeki seslere ultra ses denir. Örnek olarak köpekler 35.000 Hz Yunuslar 150.000 Hz kadar olan ses duyabilirler. Yarasalar gözleri görmez çıkardıkları ultrasonik seslerin yansımaları ile yönlerini bulabilirler.

Ultrasonik Haşere Kovucu Nedir

Ultrasonik seslerin bilindik yan etkisi yoktur. Bunun en önemli kanıtı hamile bayanlarda hastalıkların teşhisinde ve tedavisinde kullanılmaktadır . Sonuç olarak ultrasonik sesler zararlı değildir.

Endüstride Ultrasonik Ses ?

Ultrasonik ses duyulabilen sese göre titreşim sayısı daha fazla olduğu için çok fazla enerjiye sahiptir. Ultrasonik sesler teknolojide kullanılır.

•Ultrasonik ses dezenfekte işlemi için kullanılır.

•Beton bloklar delinirken kullanılır.

•Katı cisimleri şekillendirmede kullanılır.

•Radar cihazı ultrasonik ses dalgaları ile hareketli nesnelerin hızlarını, uzaklıklarını tespit eder

•Sonar cihazı yine ultrasonik ses dalgaları ile denizlerin derinliğini ölçer, deniz dibinin haritasını çıkarır, balık sürülerinin yerini belirler ve batık deniz araçlarının yerlerini belirler.

Neden Repel Sonik Ultrasonik Kovucuya İhtiyacımız var ?

•Repel markası altında üretilen sonik ultrasonik hayvan ve haşere kovucu cihazlar. Günümüz teknolojisinin bütün yeniliklerini kullanarak üretilen yeni nesil kovucu ürünlerdir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.