Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Elektronik Fare Haşere Kovucu

Elektronik Fare Haşere Kovucu

Ultrasonik Fare Haşere kovucu cihazlar, 

 
Fare ve böcek gibi zararlı haşereleri yaşam alanlarımıza, üretim alanlarımıza kısacası bütün hayatımıza girmesini engellemek için sürekli farklı yöntemler araştırıyoruz.  Aslında bu zararlılar çevre için çok önemli faydalar sağlasa da, insan sağlığına zararlı olabildikleri gibi çevre içinde yıkıcı etkileri olabiliyor.  Teknoloji geliştikçe fare ve haşerelerin alanlara girmesini önlemek için elektronik cihazlarda geliştirilmiştir. Bu anlamda en önemli ürün ultrasonik ses teknolojisi ile geliştirilen ürünlerdir.
 
Ultrasonik fare ve haşere kovucular  ev faresi, çatı faresi, tarla faresi, cardın, fındık faresi, sıçan vb tüm fare cinsleri üzerinde etkilidir. Tüm haşere türlerini hamam böceği, kalorifer böceği, örümcek, karıncalar, akrep, rutubet böcekleri yüksek frekanslı ultrasonik dalgalar kullanarak alandan uzaklaştırır.
 
Ultrasonik kovucu cihazlar zehir, tuzak vb toksik ve insanlık dışı yöntemlere göre çok daha zararsız ,etkili, güvenli ve ekonomiktir.
 
Piyasada fare ve haşereleri uzaklaştıran veya uzaklaştırdığı söylenen bir çok ürün bulunmaktadır. Elektronik  fare haşere kovucu cihazların farklı üretim kriterleri vardır,eğer almaya karar verdiyseniz  nelere dikkat etmeniz  gerekir, bu konuda size yardımcı olalım.
 
Bu yazıyı okuduğunuzda elektronik fare haşere kovucu cihaz aldığınızda daha bilinçli davranacağınızdan eminiz. Bugün piyasada menşei ne olursa olsun Çin’den, İngiltere’den veya Amerika’dan  ithal edilen ürünlerin tamamı Çin’de üretilmiş ve sevk edilmiştir. Bu ürünler çoğu kez test edilmeden piyasaya sürülmüştür. İnsan kulağı yardımı ile cihazın çalışıp çalışmadığından emin olmanız mümkün değildir,  Repel fare haşere kovucu cihaz  üretim aşamasında her ürün tek tek kontrol edilerek raflara alınan %100 yerli üretim bir üründür. Servis ağı  oluşturulamayan  ithal ürünlerde  arıza durumunda çok büyük yedek parça ve servis sorunu yaşanmaktadır. Rastgele alınan ultrasonik fare ve haşere kovucu cihazdan yüksek verim ve performans bekleyemezsiniz. 
Fare haşere probleminden kurtulmak ve en iyi sonucu elde etmek için kalite, güvenlik ve etkinlik açısından test edilmiş ultrasonik fare haşere kovucu almak zorundasınız. Almış olduğunuz ürün marka tescilli ve servis garantili olmalıdır. Repel markalı ürünler Repel Ltd. Şti. tarafından Türk Patent ve marka kurumu tarafında tescilli olup, ürünlerin tamamı 3 yıl servis garantilidir.
 
En İyi Elektronik Ultrasonik Fare Kovucu Haşere Kovucu Tavsiyesi
 

Repel eXen 3D Fare Haşere Kovucu 

Size ilk olarak önereceğimiz fare haşere kovucu cihaz  Repel eXen 3D fare ve haşere kovucu. Gelişen teknolojiye ayak uydurmuş yeni nesil üretilen fare haşere cihazıdır, bütün fare türlerinde etkilidir benzersiz ses algoritması,  bütün alanda sarmal ses etkisi oluşturarak zararlıların alan içerisinde yaşamasına izin vermez.

Repel eXen 3D ultrasonik kovucu cihazı çalıştırmak için sadece prize takmanız yeterlidir, ürün üzerinde 2 adet led bulunmaktadır kırmızı power led yanıyorsa cihazınız sorunsuz çalışıyordur yeşil frekans led’i yanıyorsa yeni versiyon ses teknolojisi ile fare ve haşerelerin etkileneceği bütün frekansları bağışıklığa karşı taradığı anlamına gelir. 

Repel eXen 3D çalışırken taradığı spesifik ses birimleri ile farklı fare ve haşere türlerini ayrı ayrı etkiler bütün bu ultrasonik seslerin çakıştığı ortak frekanslar etkiyi en üst seviyeye çıkarır.  Frekanslar değişirken her iki ses arasında duraklamalar vardır bu ses boşlukları ve yeniden sesin açılması zararlıların sinir sistemlerini yoğun şekilde etkileyerek standart yaşam döngülerini bozar. Spesifik darbeli ultrasonik seslere maruz kalan fare ve haşereler beslenme, üreme ve hareket güçlüğü çekerler. Repel eXen 3D fare ve haşere uzaklaştıran cihaz , sorunlu alanda kullanılmaya başlandığı andan itibaren etkilidir. 

Çalışmaya başladığında mevcut popülasyon artışını durdurur fare ve haşerenin yoğunluğuna göre farklı zaman aralıklarından sonra ortamı temizler. 

Exen 3D fare ve haşere kovucu cihazı daha çok ev, ofis, yazlık, dağ evi, restoran, mutfak, okul, hastane vb. alanlarda kullanabilirsiniz. 
Repel eXen 3D ultrasonik kovucu cihazın etkili olduğu fare ve haşereleri sıralarsak;  çatı faresi, ev faresi, fındık faresi, tarla faresi ,lağım faresi tüm fare türleri diyebiliriz. Haşere türlerinde ise hamam böceği, kalorifer böceği, akrep, bit, kene, kızıl göz, güve, örümcek, karınca vb.tüm haşereler üzerinde  etkilidir ortam riskine göre sonuc değişkenlik gösterir. 
 
Repel End 1000 Endüstriyel Fare ve Haşere Kovucu 
Size önereceğimiz bu cihazımız ise endüstriyel alanlar, depolar, üretim alanları, fabrikalar, bina içerisinde atıl kalan boş kısımlar, arşiv depoları, kazan daireleri vb. fare ve haşerede risk seviyesi yüksek alanlar için üretilmiş.

Sektördeki ürün çeşitliliği içerisinde son derece yüksek verimlilikle çalışan, fare ve haşerelerin, ürünler ve ortama verdiği zararlarla kıyaslandığında bütçe dostu etkili ultrasonik fare haşere kovucu cihazdır.

Özellikle geniş alanlarda fare ve haşere istilasından kurtulmak için tasarlanmış cihaz özel olarak geliştirilen ses teknolojisine sahiptir. Değişken frekansları ile hedef canlının bağışıklık kazanmasını engeller. Geniş alanlara çok güçlü ultrasonik ses dağıtarak çalışan Repel End 1000 ultrasonik fare ve haşere kovucu hedef canlı dahil insanlara ve evcil hayvanlara zarar vermez. Çok yoğun zararlıların istilası altında kalan alanlarda göstermiş olduğu etki bir çok kullanıcı tarafından memnuniyet ile karşılanmıştır. Repel End 1000 son derece güvenli %100 güvenli Repel Ltd. Şti. tarafından üretilmiş oluo 3 yıl  servis garantilidir. Satın alırken alanınızın büyüklüğüne göre cihaz adetini arttırabilir veya yetkili arkadaşlarımıza  telefon veya e-mail  ile ulaşarak  alana uygun cihaz çeşitleri ve kombinasyonu ile ilgili destek alabilirsiniz.

İnsan kulağının duyamadığı ancak canlıların birçoğunu rahatsız eden 20.000 Hz üzerinde ses dalgaları yayarlar. Bu sayede ürünün kullanıldığı ve etki ettiği çevrede yaşayan fareler sesten rahatsız olarak yaşam alanını terk eder.


Repel ürünlerinin, evcil hayvanlarımıza ve insan sağlığına hiçbir şekilde zararı yoktur. Sadece sonik ve ultrasonik ses dalgaları yayarak ortamda istenmeyen canlıyı barındırmaz.

Fare ile Bulaşabilecek Hastalıklar


Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucular, insan kulağının duyamadığı ancak canlıların birçoğunu rahatsız eden 20.000 Hz üzerinde ses dalgaları yayarlar. Bu sayede ürünün kullanıldığı ve etki ettiği çevrede yaşayan fareler sesten rahatsız olarak yaşam alanını terk eder.

 

-Her hayvanın pisliği hastalıklıdır ve farelerde bu gruba dahil olmaktadır.
-
Etkin bir taşıyıcı olan fareler; verem,grip, veba gibi büyük tehlike taşıyan hastalıklar taşımaktadır.
-
Tırmalamaları ve sık sık salyalarını atmasından dolayı hastalığı direkt olarak kişiye değil  ortama bırakırlar.

 Elektronik Fare Haşere Kovucu

 

Fare Kovucu Ürünler


Elektronik fare kovucular, insan kulağını etkilemeyen ancak kuşlar için oldukça rahatsız edici olan titreşimler ve sesler gönderir. Böylece herhangi bir canlıya zarar vermeden farenin ortamdan uzaklaşması sağlanır. Yerleşke ve çevresi zararlılardan korunmuş olunur.

Repel RF 200 – Fare ve haşere üzerinde etkilidir.  
Repel RF 500 – Fare ve haşere  üzerinde etkilidir.
Repel eXen 3D – Fare ve haşere üzerinde etkilidir.
Repel RF 700   – Fare ve haşere üzerinde etkilidir.
Repel END 400 3D  – Fare ve haşere üzerinde etkilidir.
Repel END 700   – Fare, sıçan, yarasa ve haşere  üzerinde etkilidir.
Repel END 1000 – Fare, sıçan, yarasa ve haşere üzerinde etkilidir.
Repel END 2000 Fare, sıçan ve haşere üzerinde etkilidir.

 

Sıkça Sorulan Sorular

 
Fare kovucu cihazlar kaç m² de etkilidir ?
Fare kovucu cihazlarımız 50 m²‘den başlayıp 2000 m²‘ye kadar cihaz bulunmaktadır.
 
Fare kovucu cihazlar nasıl çalışır ?
Fare kovucu cihazlar elektrik ile  çalışmaktadır.
 
Fare kovucu cihazlar böceklere de etkili midir?
Evet, fare kovucu cihazlar yürüyen haşereler üzerinde de etkilidir.
 
Fare ve böcek kovucu cihazlar diğer hayvanlara zarar ya da rahatsızlık verir mi?
Hayır, tüm canlıların duyduğu ses frekansı farklı olduğu için kedi köpek vs. gibi hayvanlara zarar ya da rahatsızlık vermez.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.