Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kuş Kovucu Sistemler

Kuş Kovucu Sistemler

Kuş kovucu cihazlar, ortama yaydıkları sonik ve ultrasonik sesler ile kuşların alanınıza girişini engellemektedir. Çarpık kentleşme ile beraber özellikle büyük şehirlerde doğal ortamların daraldığını hepimiz biliyoruz, kuşlar kendi yaşam alanları daraldıkça türlerine göre kendilerine uygun barınma ve beslenme alanları seçerler. Serçe, güvercin gibi uysal kuşlar barınmak için iç alanları tercih ederken martı ve karga gibi agresif kuşlar dış alanları tercih eder. Birçok kuş türü doğaları gereği sürü halinde yaşar eğer eviniz, yazlığınız, işletmeniz veya fabrikanız kuş istilasına maruz kalmış ise bu durumda alınabilecek en ekonomik ve uzun süreli tedbir Repel markalı kuş kovucu cihazlar ve destekleyici ürünler kullanmanız tavsiyemizdir.

Kuşlar bir ortamı istila ettiklerinde dış alanda getirdikleri yiyecek artıkları, dökülen tüyleri ve dışkıları ile gider oluklarını tıkayarak binanıza zarar verebilirler ayrıca dışkıları asitik olduğu için bina cephesine yapılan izalasyon çok kısa sürede zarar görebilir. Asitik olan dışkıları araç boyalarınıza zarar verebilir, üretim alanlarında hammadde, mamül, yarı mamül ve stok alanlarınızda ürünlerinize zarar verebilir, tarımsal alanlarda ürünlerinize zarar verebilir. Kuşları alanlarınızdan uzaklaştırmak için onlara zarar vermeniz gerekmez, kuşlarında tek çabalarının yaşamak ve türlerini devam ettirmek olduğunu unutmamamız gerekir. Repel markalı kuş kovucu cihazlar hedef canlı dahil hiçbir canlıya zarar vermez, internet üzerinden araştırma yaparsanız gelişmiş birçok ülkede kullanıldığını göreceksiniz.

Repel ürünlerinin, evcil hayvanlara ve insan sağlığına hiçbir şekilde zararı yoktur.

Elektronik kuş kovucu cihazlarımız sonik ve ultrasonik ses dalgaları yayarak ortamda istenmeyen canlıyı barındırmaz.

Kuşların Barınabileceği Yerler

  • Çatı
  • Pencere Kenarları
  • Teras, Balkon
  • Üretim Alanları
  • Fabrikalar

Kuşlar türlerine göre iç ve dış alanları tercih ederler, bu tercihi yaparken özellikle güvercin, serçe, kumru vb. türler için güvenli barınma alanları ve beslenme alanları önemlidir. Tercihleri daha çok depo, fabrika,üretim alanları yani kapalı alanlardır. Bu tercihteki en büyük etken yavrularını dışarıdaki karga, martı bölgeye göre atmaca,şahin vb. yırtıcılardan korumaktır. Kısaca tüm çaba hayatta kalma mücadelesi içindir. Şehir hayatında özellikle iç içe olduğumuz karga, denize kıyısı olan yerlerde martı büyük problemdir bu kuşların yuva ve konaklama tercihleri ise karga için parklar, çim alanlar, çatılardır. Martı için ise bölgeye hakim yüksek bina üstleri, çöp alanları, atık sahaları, sanayi alanlarında fabrika ve işletme bina üstleridir.

Repel kuş kovucu cihazlar iç ve dış alanda kullanıma uygundur, bireysel ürün tercih edenler ev, yazlık vb alanlar için bütçelerini ve ürünlerini kendileri belirleyebilirler ama sanayi bölgelerinde fabrika ve işletmelerinde tedbir alacak müşterilerimizin oluşturulacak sistem için detaylı bilgi almadan alım yapmamalarını tavsiye ederiz.

Kuş Kovucu Sistemler

Ultrasonik kuş kovucular insan kulağını etkilemeyen ancak kuşlar için oldukça rahatsız edici olan titreşimler ve sesler gönderir. Böylece kuşa herhangi bir zarar vermeden ortamdan uzaklaşması sağlanır. Yerleşke ve çevresi zararlılardan korunmuş olunur.

Sıkça Sorulan Sorular

Kuş kovucu cihazlar nasıl çalışır ?

Elektrik ile çalışır.

Kuş kovucu cihazlar hangi tür sesler çıkarır ?

Modele bağlı olarak Sonic veya Ultrasonıc olarak çalışır.

Kuş kovucu cihazlar 24 saat mi çalışır ?

Evet, cihazı 24 saat çalıştırmanız tam verim almanızı sağlar.

Kuş kovucu cihazlar nerede kullanılır ?

Ev, İş yeri, Teras, Balkon, Çatı arası, Hangar, Avm, Depo, Fabrika, Okul, Hastane vb ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde kullanılır.

Kuş kovucu cihazlar kaç m² de etkilidir ?

200 m²’den başlar cihaz kombinasyonu ile 10.000 m² ’ye kadar ulaşır. Alana özel ilaveler yapılarak etki alanı arttırabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.