Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kedi Köpek Hayvan Kovucu

Kedi Köpek Hayvan Kovucu

Kedi ve köpek kovucu cihazların işleyişleri sizi en son teknoloji ile en etkili çözüme ulaştırmayı hedefleyerek geliştirilmiştir. Ultrasonik ses ile hayvanların rahatsız olduğu ancak insan kulağının duymasının mümkün olmadığı sesler yayılarak hem istemediğimiz hayvanların yaşam alanımızdan uzaklaşmasını sağlarız hem de bunu kimse rahatsız olmadan, kimyasal herhangi bir zehre gerek kalmadan yapmış oluruz.

Repel ürünlerinin, evcil hayvanlarımıza ve insan sağlığına hiçbir şekilde zararı yoktur. Sadece sonik ve ultrasonik ses dalgaları yayarak ortamda istenmeyen canlıyı barındırmaz.

Kedi/Köpek ile Bulaşabilecek Hastalıklar

Kediler ve köpekler şüphesiz bu dünyada en iyi dostlarımızdır. Fakat onlarda her canlı gibi ilgi ve bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu ilgiyi her köpek / kedi göremez ve doğal olarak saldırganlaşabilir. Bu saldırganlaşma sonucu ısırma,salya bulaşması veya tırmalama ile birçok hastalığın habercisi olabilir.Bu nedenle kendimizi veya ailemizi sevdiklerimizi korumak için kedi ve köpek kovucu cihazlar kullanabiliriz. Kedi ve köpek kovucu cihazlar evcil dostlarımıza hiçbir zararı bulunmamaktadır. Kedi ve köpek kovucu cihazlar  hayvanının duyduğu 17-28 Khz aralığında sesler yayarak rahatsız olmasını sağlar ve ortamdan uzaklaştırır.


Kedi Köpek Hayvan Kovucu

Tırmalama veya ısırma yoluyla kuduz gibi bulaşıcı ve çok tehlikeli bir hastalığın habercisi olabilir.

Salmonella hastalığı ile 20-40 gün boyunca etrafa bakteri yayar ve bu bakteriler çocuklara doğrudan etki etmektedir.

CSD hastalığı, kedi tırmalaması ile insanlara bulaşabilmektedir. Merkezi sinir sistemini bozarak büyük ölümlere yol açabilecek bir hastalıktır.

Kedi veya köpeklerin dış parazit aşılarının yapılmaması sonucunda Tularemi hastalığı ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kedi Kovucu – Köpek Kovucu – Hayvan Kovucu

Bu cihaz 1500 m2 alana ses göndere bilen 1 ana makina 2 hoparlör ile çalışan su geçirmez metal bir gövdeye sahiptir.Hoparlörler plastik ve suya dayanıklı olarak üretilmiştir.

Repel PRO 2000 – Kedi, Köpek, Fare ve diğer yabani hayvanlar üzerinde etkilidir.

Repel Güneş Enerjili Hayvan Kovucu – Kedi ve Köpek  üzerinde etkilidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Kedi kovucu, köpek kovucu cihazlar nasıl çalışır ? Kedi ve köpek cihazlarımız, elektrik, pilli ve güneş enerjisi ile çalışmaktadır.

Kedi kovucu ve köpek kovucu cihazlar kaç m² alanda etkilidir ? 185 m²‘den başlar ve 3000 m²‘ye kadar etkili olan cihazlarımız vardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.