Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Turizm Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Turizm Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Turizm tesislerinin en fazla şikayetçi olunan tarafı, haşere ve kuş gibi hayvanların verdiği rahatsızlıklardır. Bu rahatsızlıklar kimi zaman sadece fiziksel ya da ruhsal değil aynı zamanda sağlık sorunlarına da neden olabilmektedir. Kuşlar turizm tesislerini sürekli pisletir ve bu da taşıdıkları bakteri ve virüslerin etrafa yayılmasına neden olmaktadır. Bilindiği gibi birçok Turizm tesisi havuz ya da diğer su kaynakları ile hizmet vermektedir. Bu su kaynaklarına kuşların dışkı ya da kanatları temas ettiğinde ise taşıdıkları hastalıklar, kullanan turistlere bulaşır. Bu durum içinden çıkılması zor bir hale gelebilmekte ve Turizm tesisi büyük maddi kayıplara uğrayabilir.

Kuşların, tesisteki ağaçlarda bulunması ve burada sürekli ötmesi, turistleri rahatsız edebilmektedir. Özellikle günün erken saatlerinde ötmeleri, uykusunu tam alamayan turistlerin sinirlerini etkileyebilmekte ve bu da çalışanları zor duruma sokabilmektedir. Birçok turizm şirketi tesislerini kuşlardan dolayı erken açıp erken kapatabilmektedir. Bu da doğal olarak maddi kayıplara neden olabilmektedir. Bu durum ile mücadele etmek adına Turizm tesislerinde birçok çözüm geliştirilmiş ama hemen hemen hiçbiri kesin bir çözüm olabilmiş değildir.

Turizm tesislerinde kesin çözüm son zamanların en büyük icadı kabul edilen Repel serisi kuş kovucu sistemleri ile alınabilmektedir. Kısa sürede etkisini gösteren bu eşsiz teknoloji tesislerin kuşlara kapanmasını sağlar ve verebileceği tüm olası tehlikelere karşı set görevi görür. Siz de eğer bir turizm tesisi işletiyor veya çalışanı iseniz, bu ürünler tam da size göre. Siz de arzu ederseniz, kuşlardan kurtulabilir ve müşterilerinizin rahatını sağlayabilirsiniz.

Repel kuş kovucu sistemleri orijinal ürünlerdir bu ürünler herhangi bir sağlık sorununa neden olmaz. Garanti kapsamında ki ürünler olan 3 yıl servisten ücretsiz yararlanabilir..

Turizm Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Her alana özel sistemlerimiz mevcuttur bu teknoloji ile tesislerinizi kuşlara karşı koruyabilirsiniz. Ürünlerin herhangi bir yan etkisi yoktur.

Repel kuş kovucu sistemleri sonic ve ultrasonic teknolojisi baz alınarak icat edilmiştir. Bu teknoloji radyo frekansı ve dalgalar oluşturarak hedef canlıyı rahatsız eder. Hayvan rahatsız olduğu ortama belirli bir süre gelemeye devam edebilir alışkanlığını bitirmek zaman alabilir.

Ürün ilaç ya da diğer kimyasalları içermez. Garantili ve orijinal olan bu üründen memnun kalmamanız durumunda ürün değişim seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.