Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Turizm Tesislerinde Kedi ve Köpeklere Özel Çözümler

Turizm Tesislerinde Kedi ve Köpeklere Özel Çözümler

Turistler birçok opsiyon ve farklı destinasyon seçeneklerine sahiptir. Bu seçenekler arasında seçim yapmak, onlar için pek de zor değildir. Bazı kriterleri belirlemek ve bu kriterlere uygun olan yerleri seçmek onlar için çok da bağlayıcı olmasa gerek. Bu kriterlerin başında hiç kuşkusuz rahat bir tatil ve temiz bir alan gelmektedir. Özellikle haşere,kedi ve köpeklerden arındırılmış temiz bir alan onlar için ilk tercih sebebidir. Turizm tesisleri, bu kriterleri pek de göz önünde bulundurmuyor ki Turizm tesislerinde kalan misafirler bu alanda yetersiz kaldığını sürekli ifade etmektedirler.

Turizm tesislerinin, görüntü kirliliğinin yanı sıra, sağlık problemlerine de neden olan kedi ve köpeklere karşı birçok çözüm geliştirdikleri söylenebilir. Bunun aksine bu çözümlerin hemen hemen hiçbirinin kesin çözüm sağlayamadığı da ayrı bir gerçek. Bu çözümler arasında, en çok tercih edileni, tesis etrafına koruma yapmaları gelir.

Bu korumalar, özellikle doğaya karışmak ve dolaşmak isteyen turistlerin rahatını etkileyebilmektedir. Zira, dışarıda dolaşan ve bu alanları yaşam alanı haline getiren kedi ve köpekler, turistleri olumsuz etkilemektedir. Bu yüzden bu yöntem sadece kısmi çözüm olabilmektedir.

Kedi ve köpeklerden korunma çözümleri arasında en çok tercih edilen yöntemlerden bir diğeri de ıslah çalışmaları ve kısırlaştırma çalışmalarıdır. Bu yöntemler de, turistlerin doğrudan zarar görmesini engelliyor gibi görünse de, alerjik rahatsızlığı olan turistler, bundan son derece olumsuz etkilenebilir. Kaldı ki bu durum görüntü kirliliğini de çözmez..

Turizm Tesislerinde Kedi ve Köpeklere Özel Çözümler

Turizm tesislerinde kedi ve köpeklerden korunma yöntemlerinin en etkilisi ise, son zamanlarda taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış Repel kedi köpek kovucu sistemleridir. Bu sistemler çözüm sağlamakta ve Turistlerin beğenisini kazanmaktadır. Siz de turizm tesislerinizin daha hoş görünmesini ve sağlık açısından gelebilecek olumsuzluklara dur demek istiyorsanız Repel serisi kedi köpek kovucu sistemlerinden kullanabilirsiniz.

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri, sonic ve ultrasonic sistem teknolojisi ile üretilmiştir. Bu sistemler dalga frekansları yayarak hedef canlı üzerinde etki gösterir. Bu durumda, hedef canlı ortamı terk etme eğilimi gösterir.

Turizm tesislerinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu sistemler sayesinde, kedi ve köpeklerin doğrudan saldırılarının yanı sıra, Tolaremi, CSD gibi deri hastalıklarından kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilir, müşterilerinizin problemler yaşamalarının önüne geçebilirsiniz.

Tüm repel markalı ürünler orijinal ürünlerdir. Değişim imkanlarından da yararlanabilirsiniz. En uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile dilediğiniz alan için kedi köpek kovucu sistemlerini satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.