Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Turizm Tesislerinde Fareye Özel Çözümler

Turizm Tesislerinde Fareye Özel Çözümler

Ülkemiz turizm cenneti olarak bilinmekte ve her geçen gün bu özelliğini pekiştirmektedir. Yeni yapılan tesisler ve oteller ileriye yönelik önemli adımlar olarak kabul edilmektedir. Turizm tesislerinin görkemli ve çekici olmasının yanı sıra temizliği de önemli bir yer tutar. Özellikle büyük otellerde fare gibi haşereler ile mücadele yetersiz kalmaktadır.

Turistlerin en çok çekindiği bu durum turistlerin tesis hakkında olumsuz düşünmesine neden olmaktadır. Bu durum tesisin geleceğini tehlikeye soktuğu gibi ülkemiz hakkındaki düşüncelerini de negatif algıya dönüştürmektedir.

Turizm tesislerinin fare gibi haşereler ile mücadelesini güçlendirmek ve bu hayvanlardan sonsuza dek kurtulmasını sağlamak adına birçok çözüm tercih edilmektedir. Bu çözümlerin başında da hiç kuşkusuz ilaçlama gelmektedir. İlaçlama yöntemi büyük tesislerde pek de işe yaramamaktadır. Uzun süreli bekleme sonucunda farelerin sadece çok düşük oranında yakalandığı göz önüne alındığında bu yöntem pek de işe yaramamaktadır. Bunun yanı sıra ilaçlama yönteminin özellikle gıda zehirlenmelerine neden olduğu da bilinmektedir.

laçlama yöntemini tercih eden otellerin yaklaşık %80’i bu yöntemin kısa ve orta vadede pek bir işe yaramadığını ve olumlu sonuç alınamadığını ifade etmektedir. Bunun yanı sıra kapan yöntemini de kullanan bir çok tesise rastlanmaktadır. Bu yöntem de uzun vadede az da olsa işe yarasa da pek de işe yaradığı söylenemez. Biz hayvanlara zarar vermeden uzaklaştırma yöntemini kullanıyoruz. Sonuçta bir hayvanı öldürmek çok uygun değil bizim açımızdan bun nedenle sadece zarar vermeden ses teknolojisi ile kesin çözüm sağlıyoruz.

Turizm Tesislerinde Fareye Özel Çözümler

Kaliteli ve güvenilir turizm tesislerinde kedilere çok rastlamışsınızdır. Bu kedilerin işe yaradığı söylenebilir ama aynı zamanda kedilerin de hastalık taşıdığı göz önüne alındığında, "Kaş yapayım derken göz çıkarıldığına” tanık olmuşsunuzdur. Zira, kedilerin vücutlarındaki mikroorganizmalar ve virüsler etrafa yayılarak, ciddi sağlık problemlerine neden olmaktadır. Kedilerin bu fayda ve zarar ikilemi, bu yöntemin de ikinci plana atılmasına neden olmaktadır.

Turizm tesislerinde fare çözümlerinde, teknolojiden yararlanmak gerektiği düşüncesi, yepyeni bir buluşun hayata geçirilmesini sağlamıştır. Repel fare kovucu sistemleri, sonic ve ultrasonic teknolojisi ile oluşturulmuş mükemmel bir ürün. Bu ürün ile, turizm tesislerinde farelerden korunmak ve sonsuza dek faresiz bir ortama sahip olmak daha kolay hale gelecektir. Farelerin sağlığınız için tehdit oluşturmasına artık son verme zamanı gelmedi mi?

Verem, grip, veba gibi hastalıklara neden olan bu hayvanların çalışanlarınıza ve özellikle müşterilerinize vereceği zararın önüne geçmek için Repel fare kovucu sistemlerini tercih edebilirsiniz. Bu sistem, diğer çözümlerin tersine, kısa vadede etkisini gösterir ve yıllar boyu etkin koruma sağlar. Bu yöntemde herhangi bir advers etkiye rastlanmamıştır. Yan etkiye rastlanmayan bu sistem, insan sağlığına herhangi bir zarar da vermez. Bunun yanı sıra, Turizm tesislerinde çokça bulunan evcil hayvanlara da etkisi kesinlikle yoktur. Bu sistem tam size göre! Uygun ücret ve ödeme seçenekleri ile siz de, tesislerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Turizm tesislerinde uzun süreli ve sağlıklı bir koruma için repel serisi fare kovuculardan, Repel RF 200, Repel RF 500 , Repel RF 600 , Repel RF 700 , Repel RF 800 ve Repel RF 1000 tercih edebilirsiniz. Tüm turizm tesislerinizde bu sistemi kolaylıkla kurabilirsiniz.

20.000 Hz kurulu kapasitesi ile ve arzu edilmesi durumunda ekstra hoparlör sistemi ile farelerden sonsuza değin kurtulmak mümkün. Hem de en uygun fiyatlar ile.

Siz de arzu ederseniz siparişinizi verebilir teknik destek alarak kurulumunu yaparak kullanıma başlayabilirsiniz. Kullandığınız ilk andan itibaren etkisini göreceğiniz bu sistem ile, 0 fare ve etkili koruma sizleri bekliyor olacak. Siz de bu eşsiz fırsattan yararlanmak istiyorsanız, hemen sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.