Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sanayi Üretim Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Sanayi Üretim Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Bakım maliyeti

Kuş pisliklerinin aşındırıcı etkileri, çatıları, yürüme yollarını, duvarları, araçları ve ekipmanları tahrip ederek geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabilir.Kuş pislikleri hızla tuza ve amonyağa dönüşür;yağmurdan sonra elektro kimyasal reaksiyonlar paslanma sürecini hızlandırır.Bu asidik dışkılar boya, beton ve metalde yiyip bitirir ve sonunda yapısal bozulmaya neden olabilir.Bu zararlara uğramamak için bize ulaşabilirsiniz.

Kapalı Kuş Önleme

Kuşlar, kaçması zor olabilecek ve bina ve içerideki herkes için sayısız soruna neden olabilecek alanlara girmekle ünlüdür.Repel kuşların belirli alanlara girmesini önlemek için çeşitli iç mekan kuş önleme çözümleri sunar.

Yapının tasarımına bağlı olarakda kuş kondurmaz dikenlerde desteklemek için faydalı olabilir.

Zararlı kuşların bir binaya girmesini fiziksel olarak engelleyemediğinizde, en iyi alternatif, kapalı bir kuş kovucu ile binaları yaşanmaz hale getirmektir.En çok satan Pro Pc 2000 3D gibibir ses ünitesi gibi ultrasonıc cihazlar kullanılabilir,çoğu insan için sessiz olan ses frekanslarını kullanarak kuşlarıuzaklaştırır.

Sonıc caydırıcı cihazlar, tarla veya diğer geniş açık alanlar gibi daha büyük alanlarda kuşları uzaklaştırmak için etkilidir.

Zararlı Hayvanlar İçin

Sonıc ve ultrasonıc cihazlar birçok kuş türünü uzalaştırmakta yıllarca kanıtlanmış etkinliğe sahiptir.Alanınız ve özel ihtiyaçlarınız için doğru olanı belirlemek Repel ile iletişime geçebilirsiniz.

İç mekan kuş uzaklaştırıcılar için Repel’i tercih edebilirsiniz

2011'den beri Repel kuş kontrol çözümlerinde 1 numaralı markadır.Ürünlerimiz size, ailenize, vahşi hayata veya çevreye zarar vermeden kuş istilasını ve mülkünüze zarar gelmesini önlemek için tasarlanmıştır.

Repel’den iç mekan kuş kovucu ürünler satın alırken, en son bilimsel keşifler ve patentli tasarımlar kullanılarak geliştirilen ürünlere sahip oluyorsunuz.Kuş sorunlarınıza son teknoloji, sürdürülebilir ve çevre dostu çözümler sunuyoruz.Ayrıca, tüm Repel iç mekan kuş kontrol cihazlarının ürün garantileri ve para iade garantisi içerdiğini bilerek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Kuşlar, doğal dengenin en önemli elemanlarından biridir. İnsan ve diğer canlılara katkıları kayda değer düzeydedir. Kuşların, doğal denge üzerindeki faydaları kadar, zararları da bilinmektedir. Özellikle, asidik dışkıları, birçok hastalığı barındırmaktadır. Günümüzde, dışkıları en fazla zarar veren hayvanların başında kuşlar sayılabilmektedir. Kuşların ayrıca tüyleri de birçok hastalığı beraberinde getirebilmektedir. Kuş tüyü, deyimi her ne kadar kulağa hoş gelse de, kuş tüyü, birçok enfeksiyonel ve alerjik hastalığı taşımaktadır.Kuşların, zararları ile mücadelede, gündelik icatlar ve önlemler, bazen pek işe yaramamaktadır. Onların daha fazla etkilenmeleri ve istenmeyen yerlere girmelerinin önüne geçilmesi için, günümüzde birçok yönteme başvurulmaktadır. Bu yöntemlerin büyük çoğunluğu kısmi ya da kısa süreli yöntemlerdir. Orta ve uzun vadede, kuşlar üzerindeki etkileri ortadan kalkar ve her şey eskiye döner.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri, başta sanayi üretim tesisleri olmak üzere birçok alanda, rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerdir. Sanayi üretim tesisleri, kuşların en uğrak yerleridir. Kaliteyi düşürmekle kalmaz, sık sık yüksek ritimde gürültü çıkarmaları ile, iş kalitesini de düşürebilmektedir. Bunun yanında, kuşların salgın hastalık taşıdıkları göz önüne alındığında, gıda üretimi yapan bir tesis için bu, hayati risk anlamına gelebilir.

Sanayi üretim tesislerinde, tesisin büyüklüğü oranında, repel serisi kuş kovucu sistemlerini kullanabilirsiniz. Bu ürün, kuşların ortama girmelerini önler ve uzun süreli ve sürekli koruma sağlar. Kuşlar rahat bir şekilde, Repel cihazlarının kullanıldığı alana giremez.

Sanayi Üretim Tesislerinde Kuşlara Özel Çözümler

Sanayi üretim tesisleri Sanayi üretim tesislerinizde, kalitenizi korumak, ürünlerinize olabilecek doğrudan ya da dolaylı tehdidi önlemek istiyorsanız, repel serisi kuş kovucu sistemlerini kullanmaya başlamanız için birçok sebebiniz var demektir. Daha sağlıklı bir ortamda çalışmak ve bu ortamda kaliteyi en üst seviyeye çıkararak, performansınızı yüksek tutmak artık çok daha kolay. Siz de dilediğiniz repel kuş kovucu sitemlerinden satın alabilir, kurulumu kolay olan bu ürünü tesisinizde kullanabilirsiniz.

Sanayi üretim tesislerinde, kuş çözümleri arasında, birçok farklı yöntem akla gelebilir. Bu yöntemlerin uygulanma sıklığı ve uygulanma yöntemleri, kuşlarla mücadele için istenen sonucu almanızı sağlayabilir. Kuş çözümleri arasında, korkuluklar olarak bilinen kuş gölgeleri de çok tercih edilen bir yöntemdir. Bu yöntemde, kuş gölgeleri daha büyük kuşları andıracak ve kuşlar bu gölgelerden korkarak ortamdan uzaklaşmaya çalışacaktır. Bu yöntem, son zamanlarda, sanayi üretim tesislerinde, sıklıkla kullanılan çözümlerden biri haline geldi.

Kuş korkuluğu ya da gölgelerini, dilerseniz doğrudan gölgelikler ya da ışık yöntemi ile de yapabilmeniz mümkün. Bunu yapabilmek için teknik destek birimimizden destek alabilir ve en uygun korkuluk ya da gölgelikleri firmamızdan temin edebilirsiniz. Çok uygun fiyatlar ve ödeme kolaylığı ile, kuş tehdidine dur diyebilirsiniz.

Kuşların sanayi üretim tesislerine ebediyen yaklaşmamaları için farklı çözümler arasında, kafes yöntemleri de bulunmaktadır. Kafes alanı içerisinde sonic ya da  ultrasonik ses dalgaları üreten cihazlar ile zengin ses dalgaları oluşturarak, kuşları uzaklaştırabilirsiniz.

Sanayi üretim tesislerinde, çok büyük devasa alanları dahi rahatlıkla koruyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, uygun yöntemi seçmek ve bu yöntem dahilinde hareket etmek. En uygun kuş çözümü yöntemi ile, kuşlardan kurtulabilir ve kuşların sanayi tesislerinize girmesini önleyebilirsiniz. Doğru seçilmiş bir çözüm ile, hem biyolojik sağlığınızı hem de ruh sağlığınızı korumanız mümkün.

Yüksek frekansta ses dalgası üreten cihazlara olan büyük ilgiyi sizin de keşfetmeniz ve bu yöntemleri, sanayi ve üretim tesislerinize kurarak, kuşlardan kurtulabilmeniz için, sitemiz üzerinden, sizler için geniş bilgilendirme yazılarını hazırladık. Dilerseniz, arzu ettiğiniz başlığa tıklayarak, bu konuda geniş bilgi sahibi olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.