Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sağlık Sektöründe Kuşlara Özel Çözümler

Sağlık Sektöründe Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar çözüm bulunamaması durumunda ciddi problemler meydana getirebilme potansiyeli olan hayvanlardır. İnsan sağlığı üzerinde büyük sağlık sorunları meydana getirebilirler. Kimi zaman direkt etkide bulunabildikleri gibi, kimi zaman da dolaylı etkileri bulunmaktadır. Günümüzde bilinen birçok hastalığın sebepleri altında bu canlılar vardır.

Kuşların doğal çevremizdeki olumlu etkilerinin yanı sıra çoğu zaman gözümüzden kaçan olumsuz etkileri de bulunmaktadır. Bunların arasında deri hastalıkları ve alerjik rahatsızlıklar en sık görünenlerdir. 

Sağlık sektörü, sağlık bileşenlerinin hepsini ihtiva eden bir sektördür. Bu sektördeki bir çarpıklık yahut problem tüm doğal akışı sekteye uğratabilir. Kimi zaman ölümcül bir takım sorunlar meydana getirebildiği gibi kimi zaman ise kısmi rahatsızlıklara neden olabilir. Bu açıdan düşünüldüğünde, sağlık sektörünün diğer tüm sektörlerden daha da ön planda tutulması ve koruma altına alınması gerekmektedir. Sağlık sektöründe en sık rastlanan hastalıklara kuşların sebebiyet verdiği düşünülmektedir. Özellikle hastaların bulunduğu odaların pencerelerine kadar yaklaşan bu hayvanlar çok kolay bir şekilde içeriye virüs ve bakteri bulaştırabilir. Bu da hastaların ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalmasına sebep olabilir.

Sağlık Sektöründe Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar pencere köşelerine yuva yapmaktan epey hoşlanmaktadır. Bu arada açık pencereden içeriye üzerilerinde taşıdıkları bakteri ve virüsleri rüzgar vasıtası ile aktarmaktadırlar. Bu da içeride bulunan kişi ya da kişilere olumsuz yansımaktadır.

Sağlık sektörü gibi büyük çaplı organizasyonlarda ilkel yöntemler ile çözüm aramak zaman kaybı ve masraftan öteye gidememektedir. Kısa dönem çözümler arasında bulunan ilaçlama ve korkuluklar sadece kısmi çözüm imkanı sağlamaktadır. Bu da hem ileri ki dönemde daha kötü senaryoları doğurabilir hem de geriye dönüp bakıldığında büyük masraflara girildiğini gösterir.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri ile siz de en son teknoloji ile donatılmış mükemmel ürünleri kuşları ortamınızdan uzaklaştırmak adına kullanabilirsiniz. 

Repel serisi kuş kovucu sistemlerini sağlık kuruluşunuzun her departmanında özgürce kullanabilirsiniz. Sağlığınız ve hastalarınızın ya da sektörünüzün hedef kitlesini oluşturan kişilerin sağlığını korumak adına, bu eşsiz fırsatı kaçırmayın.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri Sonic ve Ultrasonic teknolojiyi kullanır. Bu teknoloji ile radyo dalgaları belirli bir eşiğin üstüne alınarak, hedef canlının etkilenmesi sağlanır. Teknoloji sadece hedef canlıyı etkiler dolayısı ile size ya da sevdiklerinize hiçbir yan etkisi yoktur. Bu ürün teknolojik batarya sistemi ile aktive olur. Bu sistemin en büyük artısı ise sürekli bakım ve değişim gerektirmemesidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.