Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sağlık Sektöründe Kedi – Köpeğe Özel Çözümler

Sağlık Sektöründe Kedi – Köpeğe Özel Çözümler

Medikal ofisleri, Hastane ya da Sağlık ocağı gibi Sağlık Kuruluşları, temizlik ve hijyen anlamında en üst düzey sonuçların alındığı yerler olmalıdır. Ülkemizde ve Dünya’nın diğer gelişmiş bölgelerinde, bu alanlara sağlanan teknik destek diğer alanlara nazaran daha fazladır. Sağlık sektöründe hizmet veren kuruluşlar, hedef kitlelerine daha etkin hizmet vermek adına kurumlarının bakımlarını periyodik şekilde yapmaktadırlar. Bu bakıma rağmen birçok sağlık kuruluşu istenen çözümü bulamamaktadır.

Sağlık sektöründe, kedi köpek gibi hayvanlara karşı önlem yeterli düzeyde değildir. Birçok çözüm ve çözüm yolu kedi köpek gibi hayvanların verdiği zararların önüne geçememektedir. Özellikle kepenk demir örtüler ilaçlamalar gibi yöntemler, bu hayvanların ortamdan nispeten uzaklaşmalarını sağlamaktan öteye gidememektedir. Ayrıca bu yöntemler kimi zaman çevreye zarar vermekte ve bu da ciddi sorunları beraberinde getirmektedir.

Kedi ve köpekler başta kuduz virüsü olmak üzere birçok virüsü vücutlarında ve salyalarında taşımaktadır. Özellikle sokak köpek ve kedileri vücutlarındaki kaşıntıyı önlemek için çevredeki maddelere sürtünme ihtiyacı hissederler. Bu durumda, temizlenilen bölgeler sağlık kuruluşları ise, bu durum vahim sonuçlar doğurabilmektedir. Özellikle rüzgarın da etkisi ile bu virüsler ortam değiştirebilmekte ve sağlık kuruluşlarına aktarımları söz konusu olabilmektedir.

Sağlık kuruluşlarında rutin bakımlar, sadece kısmi çözümler ve dar zamanlı çözümler olabilmektedir. Bu durum, sürekli bakımı ve sürekli izolasyonu gerektirdiği için, hem iş gücünden hem de maddi açıdan bir takım sorunlara mahal vermektedir. Bu durum ile mücadele etmek adına size Repel serisi kedi köpek kovucu sistemlerinden bahsetmek isteriz.

Son teknoloji ile üretilen ve büyük mühendislik icadı olarak birçok ülkede kabul edilen Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri, Sağlık Kuruluşların çilesine dur demek için mükemmel bir alternatiftir. Bu ürün sayesinde, geniş koruma sağlanabildiği gibi, sürekli bakım ya da onarım da gerektirmez. Çevredeki hiçbir madde ile inhibe olmaması Repel ürünlerinin sağlıklı olduğu ve canlılar üzerinde olumsuz örnek teşkil etmediği anlamına gelmektedir.

Sağlık Sektöründe Kedi – Köpeğe Özel Çözümler

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri, diğer çözümlerin aksine, daha etkin sonuçların alındığı bir çözümdür. Geliştirilen yapısı sayesinde, Sağlık Kuruluşunuzun büyüklüğüne adapte olarak, ekstra ürünler de ihtiva edebilmektedir. Özellikle çift hoparlör sistemi ile alanlarınız ne kadar büyük olursa olsun, en mükemmel sonuçları alabileceksiniz.

Repel serisi tüm ürünler garanti kapsamındadır dilerseniz garanti kapsamını detaylı incelemek ve soru görüş ya da önerilerinizi bizimle paylaşmak için irtibat telefonlarımızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.