Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sağlık Sektöründe Fareye Özel Çözümler

Sağlık Sektöründe Fareye Özel Çözümler

Sağlık kuruluşları, sağlık yönünden hiçbir pürüzün olmaması gereken yerler olmasına rağmen bu durum birçok sağlık kuruluşu için göz ardı edilebilmektedir. Sağlık kuruluşlarında fare ve diğer haşereler ile mücadele maalesef ki yetersiz kalmaktadır. Bu da sağlık beklentisinin olduğu bu yerlerin sağlık problemlerine neden olmasına sebep olmaktadır.

Sağlık sektöründe fareler ambar ve hangarlarda fazlası ile bulunabilmektedir. Buna gerekli tedbirler alınamadığı gibi farelerin yaşam şartlarını deyim yerindeyse daha da iyileştirme durumu söz konusudur. Bu durum içinden çıkılması zor bir hale dönüşebilmekte ve hasta sağlığına doğrudan etkiye neden olabilmektedir. En kaliteli sağlık kuruluşlarında dahi fareler ile mücadele yetersiz kalabilmektedir. Bu soruna köklü çözüm pek de bulunabilmiş değil. Halen birçok sağlık kuruluşu eski tip çözümleri kullanmaktadır.

İlaçlama, fare yapışkanı kullanma, kapan tazeleme gibi yöntemler kullanılmakta ve bu ilkel yöntemlerden olumlu geri dönüş alma beklentisine girilmektedir. Oysa ki bu çözümler hem uzun vadede beklentileri az da olsa karşılayabilmekte hem de çözüm oranı çok az düzeyde olabilmektedir.

İlaçlama yöntemi, sağlık kuruluşlarında kullanılan yöntemlerden biridir. Bu yöntem günümüzde kullanılan en popüler yöntemlerden biridir. Oysa ki sağlık sektöründe ilaçlama, özellikle de kimyasal bileşenler, ciddi sağlık problemlerine neden olabilmektedir. Sağlık kuruluşlarında ilaçlama personel ve doktorların yanında özellikle hastalar için de ciddi riskleri barındırmaktadır.

Fare yapışkanı kullanma çevredeki diğer birçok canlıya da zarar verebilmektedir. Özellikle kelebek, arı gibi zararsız canlıların yapışarak eziyet çekmesine neden olabilmektedir. Bunun yanı sıra, kedi ve köpeklerin de bu etkili yöntemlerden nasibini aldıklarını bilmekteyiz. Hedef canlı dışında, daha çok diğer canlılara zararı olan bu ilkel yöntem de pek işe yaramamaktadır.

Sağlık Sektöründe Fareye Özel Çözümler

Kapanlar da uzun zamandan beri kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem çok uzun zamanda sadece küçük etki gösteren bir yöntem olarak bilinmektedir. Bu yöntem ile uğraşmak da cabası. Özellikle son 10 yılda, kapanların verdiği zarar yararına göre daha fazla olduğu bilimsel sonuçlarda karşımıza çıkmaktadır.

Günümüzde pek bilinmese de en etkili yöntem hiç kuşkusuz Repel fare kovucu sistemleridir. Bu sistemler ultrasonic dalgalar yayarak hedef canlı üzerinde etki gösterir. Etkilenen hedef canlılar  alanı terk etme eğilimi gösterir ve alanda yuva yavru yapamazlar ancak içeride yavru varsa hayvanın ortamı terk etmesi zaman alır yavrusunu bırakıp gitmez.

Repel fare kovucu sistemlerini siz de sağlık sektöründe kullanabilirsiniz. Sağlık kuruluşunuzun daha sağlıklı olabilmesi ve hasta ve personel sağlığını koruyabilmeniz adına bu ürünler mükemmel sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Repel fare kovucu sistemlerinden alanınıza uygun ürünlerden seçebilir ve sağlıklı bir ortama merhaba diyebilirsiniz.

Uygun fiyat ve ödeme seçeneklerinden yararlanarak Repel serisi fare kovucu sistemlerine sahip olabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu son derece basit olan bu ürünler için   kurulumun her safhasında uzman kadromuzdan destek alabilirsiniz.

Elektronik fare kovucuları ile sağlık sektörü için dizayn edilmiş bu ürünler kurumunuzun dilediğiniz bölgesinde kullanabilirsiniz. 

Ürünlerimiz garantili ürünlerdir. Orijinal olan bu ürünlerin garanti süresi içerisinde servis ücreti ödemezsiziniz.(Kullanıcı hatası dışındaki tüm servis ücreti firmaya aittir)

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.