Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Restoranda Kedi Köpek Çözümleri

Restoranda Kedi Köpek Çözümleri

Restoran önlerindeki kedi köpeklere sürekli rastlamaktayız. Bu hayvanlar, göze hoş gelmeyen görüntülerinin yanı sıra, birçok mikrobu ve pisliğin de içeri girmesine neden olmaktadır. Bu durum, ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getirmektedir.

Kedi ve köpekler ile mücadele etmek, sanıldığı gibi kolay değildir. Çoğu metot, bu hayvanların ortamdan kısmi olarak uzaklaşmalarını sağlasa da, bir süre sonra tekrar gelmelerinin önüne geçememektedir. Bu yüzden, size kesin sonuçlar alabileceğiniz Repel kedi köpek kovucu sistemlerini sunmak isteriz. Siz de dilediğiniz ölçütte ki restoranlarınız için bu mükemmel teknolojiyi test edebilir, nezih bir ortama merhaba diyebilirsiniz.

Büyüklüğü ve şekli ne olursa olsun tüm restoran ya da restoran zincirleri için, aralarında kedi ve köpekler başta olmak üzere, haşere, yılan, fare, sivrisinek ve kuş gibi onlarca hayvan için özel projelerimize bakabilir ve tüm çözüm yollarımızdan faydalanabilirsiniz. Teklif almak ve daha detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Repel seri kedi ve köpek kovucu sistemleri, sonic ve uzantısı titreşimler yayar. Bu titreşimler, her hayvan için farklı frekans aralıklarına sahiptir. Hedef canlıların her biri için farklı frekans aralığındaki titreşimler hedef canlıyı rahatsız eder. Rahatsız olan bu hayvanlar en kısa sürede ortamı terk etmeye çalışır.

Aksi takdirde sinir sistemleri büyük bir baskı altına alınmış olur. Bu baskı sonucu, kedi ve köpekler hemen ortamı terk etmeye başlar. Aksi durumda, sinir sistemler kesinlikle zedelenmez ve hayvanlar, inme, felç ya da ölümle sonuçlanan problemler ile karşı karşıya kalmaz. Fakat yapılan testler ve araştırmalarda, bugüne kadar buna direnen bir hayvanın varlığına rastlanmamıştır. Dolayısı ile bu konuda bir tereddütünüzün olmamasını arzu ediyoruz.

Restoranda Kedi Köpek Çözümleri

Restoranların önünde bulunan ve müşterileri rahatsız eden kedi ve köpeklere karşı başvuracağınız metot olan Repel kedi köpek kovucu sistemleri, herhangi bir ilaç ya da kimyasal barındırmaz. Tamamı ile doğal olan ve üstün teknolojik çıktılar sonucunda piyasaya sürülen Repel, titreşim ve ses dalgaları yayarak hedef canlıyı ortamdan uzaklaştırmaktadır. Bunun yanı sıra, Repel kovucu sistemleri orijinal ürünler olup, bileşenlerinde herhangi bir zararlı madde ihtiva etmez.

Restoranların temiz ve nezih olması, müşterilerin en büyük beklentilerinden biridir. Bu ortamlarda, müşterilerin yanına sık sık giden ya da kapı veya pencere kenarlarında bekleyip müşterilerden yemek atmalarını bekleyen hayvanlar, müşteriler için büyük bir negatif izlenim bırakacaktır. Bu durum da, işletmenin geleceği adına büyük bir olumsuzluk yaratacaktır. İşte bu durum ile karşı karşıya kalmamak ve restoranınızı nezih bir şekilde müşterilere sunmanız için acele edin ve siz de repel serisi kedi ve köpek kovucu sistemleri ile tanışın.

Kullanımı son derece basit olan Repel`i dilerseniz kendiniz kurabilir ya da teknik destek ekibimizden yardım alabilirsiniz. Size belirli bir kapasitedeki bataryası ve içeriği ile birlikte sunulacak olan Repel serisi kovucu sistemleri, 3 yıl garantili olup, garanti kapsamında değişiklik ya da iade durumu söz konusudur

Repel serisi kovucu sistemlerini, tüm büyüklükteki restoranlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Devasa restoranlarınız için düşünüyorsanız, arzu etmeniz durumunda 2 adet Repel ya da bir veya 2 hoparlör setini de temin edebilirsiniz. Böylelikle etki kapasitesini arttırabilir, maximum verimi lede edebilirsiniz.

Restoranlarınızın daha sağlıklı olması ve daha huzur verici olmasını arzu ediyorsanız, siz de en kısa zamanda siparişi verin ve en uygun fiyatlar ile en mükemmel sonuçları aldığınıza şahit olun!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.