Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Restoranda Haşere Çözümleri

Restoranda Haşere Çözümleri

"Yemek yemek zevk meselesidir”. Fakat bu anı hayal kırıklığına çevirmek oldukça basittir. Nasıl mı? Ufak bir haşere tüm işleri bozmaya ve derin bir hayal kırıklığı yaşatmaya yeter de artar bile. Bu izlenimi bırakabilen ve ağızdan ağza dolaşmasına neden olabilen küçük bir haşere, kimi zaman tüm işleri berbat edebilir ve büyük işletmeleri iflasın eşiğine sürükleyebilir. Bu durumun önüne geçmek ve işletmenizin popülerliğini yitirmek istemiyorsanız, çözüm çok basit, "haşereler ile mücadele”. Peki bunu ne kadar başarabiliyorsunuz? Müşterilerinizin beklentilerini bu yönde karşılayabilmekte misiniz? Eğer cevabını hayır ise, işte size birkaç ipucu.

Haşereler, zararları bakımından doğadaki en sorumsuz hayvanlardır. Sürüngen olmaları ve sürekli göç etmeleri, vücutlarında ve salgı bezlerinde virüs ve diğer bakterileri taşımalarına neden olur. Bu virüs ve bakteriler, aralarında tifo, kolera, veba gibi onlarca hastalığa neden olabildiği gibi, sonu ölümle sonuçlanan bir takım sağlık problemlerini de beraberinde getirebilir.

Haşerelerin ortamdan uzaklaştırılmaları için en bilinen ve yaygın olan yöntem, ilaçla öldürme yöntemidir. Bu yöntem, pek sağlıklı bir yöntem olmamakla birlikte, ortamdaki insan ve hayvanları olumsuz etkileyebilmektedir. Evde ya da ortamda küçük çocukların olması, bu durum ile mücadele etmeyi oldukça zor hale getirebilmektedir. Bunun yanı sıra, restoranlarda da küçük çocukların varlığından söz edilebileceği için, onlar için de tehlike arz etmektedir. Bununla birlikte, ilaçla çözüm oldukça pahalı ve tekrarlayan yöntemlerdir. Kimi zaman ufak bir ara vermek, ortama tüm haşerelerin tekrar çekilmesine neden olabilmektedir. İşte bu yüzden bu yöntem pek de tavsiye edebileceğimiz yöntemlerden değildir.

Restoranlarda Haşere Çözümleri

Yapışkan ile çözüm geliştirmek de halkımızın en çok başvurduğu yöntemlerden biridir. Oysa ki bu yöntem oldukça ilkel ve dramatik sonlarla biten bir süreçtir. Öyle ki, her ne kadar nasıl olduğunu canlı olarak göremezsek de, bu yapışkanlara maruz kalan hayvanların ne tür eziyetler çektiğine şahit olmayı inanın istemezdiniz. Kurtulmak için onca çaba sarf etmesine rağmen kendini yapışkana daha da bulaştıran bu hayvanların da birer canlı oldukları unutulmamalıdır. Bunun yanı sıra, etrafa bulaşan hayvanlar ve yapışan haşerelerin de oldukça zorlu bir temizlik süreci gerektirdiği de unutulmamalıdır. Bu yüzden kesinlikle bu yöntem de tavsiye edebileceğimiz bir yönteme çok uzaktır.

Kullanılan diğer yöntemlerden biri de kimyasal gaz kullanımıdır. Bu gazların, ortama zarar vermediği vaadedilse de gerçek hiç de böyle değildir. Bu kimyasallar evet belki haşerelerin varlığına son verebilir ama aynı zamanda üst solunum yolu enfeksiyonları için ciddi risk barındırmaktadır. Bu yüzden restoranlarda e diğer alanlarda bu yöntemin de pek işe yarayacak bir yönünün olduğunu savunmak pek de gerçekçi olmayacaktır.

Repel serisi haşere kovucu sistemleri ise yukarıda "çözüm” olarak kullanılan yöntemlerin aksine hiçbir zarara ve çevrenin olumsuz etkilenmesine neden olmaz. Repel serisi haşere kovucu sistemlerini restoranlarınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Restoranlar gibi geniş ve temizliğin son derece önemli olduğu alanlarda Repel serisi haşere kovucu sistemlerini kullanarak siz de sinek, kara Fatma, kalorifer böcekleri, hamam böcekleri gibi oldukça itici olan haşerelere karşı tedbirinizi alabilirsiniz. 10.000 MhZ frekans aralığında dalga boyları üreterek haşerelerin ortamdan uzaklaşmasına ve bir daha ebediyen girmemelerine neden olur.

Restoranların dilediğiniz bölgesinde, yemek alanında, depo ve hangarlarda ya da mutfaklarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Haşereler ile mücadele etmenin bu kadar kolay ve ucuz olduğuna tanık olmak için siz de en yakın zamanda siparişinizi verin!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.