Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Restoranda Fareye Özel Çözümler

Restoranda Fareye Özel Çözümler

Restoranlar, insanların en rağbet ettiği alanlardır. Bu alanların temiz olması ve haşereleri barındırmaması büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde ve Dünyada birçok restoran maalesef bu duruma pek dikkat etmemekte ve insan sağlığını hiçe saymaktadır. Kesilen onca cezaya rağmen bu alanlarda yeterli temizliğe halen dikkat edilmemesi oldukça düşündürücü bir durum. Bu vahim durum ile mücadele ise ilkel yöntemler ile yapılmaktadır.

İlaçlama ya da kimyasal bileşenler kullanılarak yapılan müdahaleler, istenen verimi almayı zorlaştırmaktadır. Bunun yanı sıra, gıdalara sirayet edebilen bu kimyasallar, birçok açıdan olumsuz vakalara neden olmaktadır. Öyle ki, birçok restoranda, müşterilerin gıda zehirlenmelerine maruz kalmalarının arkasında yatan bir önemli neden de bu durumdur. Bununla mücadele etmek ve fare gibi haşerelerin ortama girmelerini önlemek için, siz de en kısa zamanda Repel ile tanışın ve farkı gözlerinizle görün. Henüz ilk dakikadan itibaren etkisini gözlemleyebileceğiniz bu eşsiz teknoloji sayesinde, gönül rahatlığı ile işletmenizi işletebilirsiniz.

Repel serisi fare kovucu sistemlerini kullanarak, siz de restoranlarınız da ki istenmeyen hayvanlara dur diyebileceksiniz. Özellikle fare ve diğer haşerelerin yanı sıra, kedi, köpek, yılan, sivrisinek ve diğer tüm istenmeyen hayvanlara set çekebilir, ebediyen ortamınızdan uzak tutabilirsiniz.

Repel serisi fare kovucu sistemlerinin kurulumu oldukça basittir. Takıp çıkarılabilen bataryası sayesinde, istediğiniz an ve yerde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kullanımı da son derece kolay olmakla birlikte, tüm yaş grubunun oldukça kolay kullanabileceği kolaylıktadır. Sürekli bakım gerektirmeyen bu eşsiz teknolojiyi, dilediğiniz genişlikteki alanlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Restoranda Fareye Özel Çözümler

Nasıl Çalışır ?

Ses ve titreşimler oluşturarak, hedef kitlenin sinir sistemi üzerinde geçici tahribatlar sağlayan Repel, en kısa zamanda en etkin sonuçları almanızı sağlayacaktır. Diğer işe yaramayan ve oldukça büyük rakamlar harcayarak satın aldığını yöntemleri bir kenara bırakın ve uygun ücretler ile temin edebileceğiniz Repel fare kovucu sistemlerine bir şans verin.

Kullanacağınız alanın büyüklüğü önemli değildir. Tüm büyüklükteki hatta devasa alanlarda dahi kullanabileceğiniz Repel kovucu sistemleri ürünlerimiz mevcuttur. Tek tıklama ile elde edebileceğiniz bu harika ürünler, sadece birkaç gün içerisinde adresinize postalanmaktadır. Repel serisi fare kovucu sistemlerini dilerseniz tüm katlarda ya da giriş katlarında kullanabilirsiniz. Arzu ederseniz, depo ve hangar gibi farelerin en sık tercih ettikleri alanda da bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Restoran çözümlerinde bu ürünleri kullanmak ve daha birçok ürünümüzün detaylı incelemesini yapmak istiyorsanız, sizleri diğer başlıklarımıza göz atmaya davet ediyoruz. Siz de bu ürünlerin tamamını inceleyerek, varsa başka alanlar için de kullanabilirsiniz. Depo hangar, okul, restoran, kantinler, gıda işletmeleri, liman ve marina, arsa, bağ bahçe ve daha aklınıza gelen tüm alanlarda bu ürünleri kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Repel serisi tüm kovucu sitemleri ekstra hoparlör sistemi ile birlikte sunulmaktadır. Etki kapasitesini arttırmanız adına bu hoparlörleri tek ya da çiftli şekilde kullanabilirsiniz. Repel serisi kovucu sistemleri, Sonic ve Ultrasoniv teknoloji baz alınarak üretilmiştir. Bu teknolojiye göre, tüm hedef canlılara etki edecek dalga boyu aralığı mevcuttur ve her hayvan bu dalga boyu içerisindeki titreşimlerden rahatsız olur, rahatsızlanan bu canlılar en yakın zamanda ortamı terk etme eğilimi gösterir. Dışarıdaki canlılar ise, ortama giremez.

Repel serisi fare kovucu sistemlerini restoranlarınız da kullanarak, kalitenizi ve temizliğinizi ön plana çıkarın. Güven verdiğiniz bu durum, size artı değer olarak geri dönecektir. Bunun unutulmaması ve temizliğe önem veren bir tesisin sahibi olmanız dileği ile…

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.