Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Özel Projelerde Kuşlara Özel Çözümler

Özel Projelerde Kuşlara Özel Çözümler

Dilediğiniz özel projelerinizde, kuşlar için çözüm sunmaktayız. Kuşların, hayatınızı olumsuz etkilemelerine ve iş hayatınızın akışını bozmasına izin vermek istemiyorsanız, doğru adrestesiniz. Bunca kullandığınız metotların hiçbiri istediğiniz sonucu vermediyse, bu şanssızlığınıza artık son verebilirsiniz.

Kuş kovucu; Çatı, asansör, depo, hangar, sağlık sektörü, eğitim sektörü, gıda sektörü ve diğer tüm alanlarda kuşların zararları ile mücadele etmek istiyorsanız, repel serisi kuş kovucu sistemleri tam da size göre.

Alanın büyüklüğüne ve şekline bağlı olarak, repel ürünü değişiklik gösterebilmektedir. 500 metre kare ile 10.000 metre kare alan aralıklarında tek bir repel cihazı ile kuşlara elveda diyebilirsiniz. Özellikle, büyük alanlarda başınıza bela olan ve kimi zaman sesleri ile ve çoğu zaman zararları ile sıkıntıya neden olan kuşlardan kurtulmak artık çok daha kolay.

Ekstra kurulum ve herhangi bir zahmet gerektirmeyen bu mükemmel ürün sayesinde, siz de sadece birkaç saat içerisinde etkisine şahit olabilirsiniz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz Repel serisi kovucu sistemleri ile dilediğiniz hayvan için çözümler sunan firmamızdan, her türlü teknik destek imkanı alabilirsiniz.

Repel EB 1500, Repel Pro 2000, Repel Pro EB 5000 ve Repel Pro EB 2000’den dilediğiniz cihazı özel projenizin derinliğine göre seçebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün kurulumları oldukça basit olup, kullanımı da bir o kadar zahmetsizdir. Yapmanız gereken tek şey ise, belirli periyotlarda batarya kontrolü yapmaktır. Bunun dışında diğer tüm işleyişi, ürün kendisi halledecek olup, herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda, teknik destek aracılığı ile garanti kapsamına girmektedir.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri sayesinde, okul, iş yerleri, ibadethaneler, ofisler ve yemekhaneler gibi onlarca özel projelerinizde ultra sonuçlar alabilirsiniz.

Sonic teknolojiyi sanırım daha önce duymuşsunuzdur. Bu sistem, uzun arge çalışmaları sonucunda hayatımıza girmiş bir teknolojidir. Sonic teknolojisi ile, her hayvanın sinir sistemini etkileyecek dalga boyları hesaplanmış ve bunun için farklı range değer aralıkları tasarlanmıştır

Özel Projelerde Kuşlara Özel Çözümler

Bu aralıklar her hayvan için farklıdır ve bu yüzden her repel ürün farklı aralıklarda frekans değerlerine sahiptir. Ürün, birden fazla hayvana etki etmekle birlikte farklı türden hayvanlara tesir etmemektedir.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri ile siz de dilediğiniz projenin tüm aşamaları için kuşların olumsuz etkilerinden kurtulabilirsiniz. Bunun için sitemizdeki mevcut formu doldurarak işe başlayabiliriz. Ardından teknik servis elemanlarımız konunun tüm aşamalarını ve yönlerini sizler paylaşacak, fiyat teklifi sunacaktır. Arzu ederseniz, en kısa zamanda dilediğiniz özel projeniz için hemen Repel sistemi devreye sokulacaktır.

Kurulumundan sadece dakikalar sonrasında, mükemmel sonuçlar aldığınıza tanıklık edeceksiniz. Diğer pahalı yöntemlerin aksine, Repel serisi kovucu sistemleri oldukça uygun fiyatlar ile satılmaktadır. Ayrıca, uygun fiyatların yanı sıra, kolay ödeme ve kapıda ödeme seçenekleri de mevcuttur. Bunun yanı sıra, anlaşmalı bankalar ile taksitli ödeme avantajı da sunulmaktadır.

20.000 Mhz’e ulaşan radyo dalgaları sayesinde, hemen hemen tüm hedef hayvanlar, ağ içerisindedir ve tüm hedef canlılar, ortamdan kovulmaktadır. Ürünlerimiz tamamı ile doğal olup orijinal ürünlerdir. Cihazlarımız tüm özel projelerinize uygun olarak üretilmiş ve vitrindeki yerlerini almışlardır.

Siz de en kısa zamanda bu mükemmel teknolojinin sınırlarını teste edebilir ve kullanıma başlayabilirsiniz. Uygun fiyat ve ödeme avantaj ve kampanyalarından da anında yararlanabilirsiniz.

Gıda sektörleri, iş sektörü, sağlık sektörü, depo hangarlar, imalathaneler, ibadethaneler ve daha birçok özel projeleriniz için formu doldurunuz ve istenen bilgileri giriniz. En kısa zamanda teknik destek servisimiz sizinle irtibata geçecek ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.