Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Özel Projelerde Kedi ve Köpeğe Özel Çözümler

Özel Projelerde Kedi ve Köpeğe Özel Çözümler

Ülkemizde birçok alanda, kedi ve köpeklerin zararları ile mücadelede pasif yöntemler kullanılmaktadır. İlkel yöntemler ile çözüm arayışına giren işletmeler, nihayetinde büyük hayal kırıklıkları ile karşı karşıya kalmaktadır. Kullanılan yöntemler, işe yaramamakla birlikte büyük maddi kayıpları da beraberinde getirmektedir. Buna son vermenin zamanı geldi. Artık siz de dilediğiniz tüm alanlarda kullanılmak üzere, Repel teknolojisine merhaba diyebilirsiniz.

kedi kovucu Okul, kantin, havalimanları, marina ve deniz işletmeleri, gıda işletmeleri, eğitim sektörü, tarım sektörü gibi birçok özel projenizde sizler ile birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayız. Uzman kadro ve profesyonel çalışanları ile birlikte, dilediğiniz özel projenizin tüm aşamalarında sizler ile birlikte hareket ederek, kedi ve köpeklerin zararları ile mücadelede ortak planlama yapabiliriz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise, sitemiz üzerinden çözüm önerilerimize göz atarak, sitemizdeki formu doldurabilirsiniz.

Repel kedi ve köpek kovucu sistemleri, Sonic ve Ultrasonic teknolojisi baz alınarak dizayn edilmiştir. Bu teknoloji ile, çevre bileşenleri hiçbir zarar görmeden, hedef canlının ortamdan uzaklaştırılması amaçlanmaktadır. Uygun fiyatlar ile temin edebileceğiniz bu eşsiz teknolojiyi satın alarak, siz de arzu ettiğiniz alanda mükemmel sonuçlara şahit olabilirsiniz.

10.000 metrekarelik alanlarda son derece harika sonuçlar alabileceğiniz bu yöntem aracılığıyla dilediğiniz alanlarda gönül rahatlığı ile bu teknolojiyi kullanabilirsiniz. Diğer ülkelerde kullanılan önemli bir aktör olan Repel’i kullanarak siz de farkı gözlerinizle görebileceksiniz. Dilediğiniz alanın arzu ettiğiniz köşesine kurabileceğiniz repel kedi ve köpek kovucu sistemlerini yıllarca kullanabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu oldukça basit olan Repel kedi ve köpek kovucu sistemlerini özel tüm projelerinizde kullanabilirsiniz.

Repel kedi ve köpek kovucu sistemlerini 20.000 mHz frekans gücüne kadar sabit etkide kullanabilirsiniz. Garanti koşulları altında 3 yıl boyunca meydana gelebilecek problemlerde, cihazınız değişim veya iade garantisi altındadır.

Kedi Köpek Kovucular Nasıl Çalışır ?

Elektrik, pilli ve güneş enerjili olarak tercih edebileceğiniz Repel serisi kedi ve köpek kovucu sistemlerini, hangi özel projelerinizde kullanacağınızı bizimle paylaşarak işe başlayabiliriz. Özel projenizin genişliği ya da boyutu önemli değildir. Tüm ebatlarda alanlarda mükemmel sonuçlar almak üzere anlaşma yapılmaktadır. Özel projenizden garantili sonuçlar alacağınıza emin olabilirsiniz.

Özel Projelerde Kedi Köpek Çözümleri

Köpek kovucu Repel Pro PC 2000 ve repel güneş enerjili 2 farklı cihazı tercih edebilir, bunun yanı sıra, bu cihazlara entegre edilecek hoparlör sistemini de satın alarak, etkinliği arttırabiliriz. Ülkemizde, geleceğin cihazı olarak kabul edilen bu yöntem ile, özel projeleriniz için kedi ve köpeklerin zararları ile mücadelenin ilk adımını atabilirsiniz. Ülkemizde, kedi ve köpekler ile mücadelede kullanılan ilkel ve tehlikeli metotların kullanılmaması, hem sizin hem de sevdiklerinizin sağlığı için önemlidir. Zira, kimyasallar ve ilaçlar kullanılarak çözüm arayışına girilmesi, son derece yanılgılı olup, gelecekte içinden çıkılması zor bir soruna dönüşebilmektedir.

Özel projeleriniz arasında, okul, kantin, imalathaneler, sağlık sektörü, gıda sektörü, eğitim sektörü, ibadethaneler gibi onlarca alan gösterilebilir. 6.000 metre kareye kadar engelsiz alanda tek hoparlör sistemini rahatlıkla kullanabilir ve yıllarca gönül rahatlığı ile hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Diğer yöntemlere göre uygun fiyatlar ile temin edebileceğiniz Repel ile anında etki görebilirsiniz.

Kullanılan cihazlarımız, hedef canlı üzerinde etki göstermektedir. Çevreye ve sizlere en ufak bir zararı yoktur. Dilediğiniz frekans aralığını ayarlayarak, etkin olacak alanı ayarlayabilirsiniz. Uzman kadromuz tarafından etüt çalışmasından sonra, kurulumu ve kullanım talimatlarının paylaşımı yapılmaktadır. Tüm soru, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilir, ürün ile ilgili ve kullanımı ile ilgili tüm teknik soru ve sorunları bizimle paylaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.