Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Özel Projelerde Fareye Özel Çözümler

Özel Projelerde Fareye Özel Çözümler

Uzun zamandır dert yakındığınız ve bir türlü çözülemeyen fare sorununa artık dur deme zamanı geldi. Tüm özel projeleriniz için ortak hareket edebileceğimiz ve mükemmel sonuçlar elde edebileceğimiz bir sürecin tam başında bulunmaktayız. Bundan sonra, özel alanlarda çözüme kavuşturulmasını istediğiniz fare sorununu kökten çözmek için biz hazırız, ya siz?

Açık alanlar, havalimanları, sağlık sektörü, gıda imalathaneleri, okul, iş yerleri, hastane ve diğer sağlık sektörü bileşenleri gibi bir çok alan için fareler ile mücadelede, sizler için ürünlerimizi piyasaya sürdük. Uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları ile araştırıp, geliştirdikten sonra ticarileştirdiğimiz bu mükemmel ürün sayesinde, siz de özel projeleriniz için çözümlere şahit olabileceksiniz. Kısa sürede sonuç almayı hedefleyenlerden iseniz, doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz.

Repel serisi kovucu sistemleri ile arzu ettiğiniz tüm özel projeleriniz için, uzman ve alanında profesyonel kadromuzdan, sürecin her aşaması hakkında detaylı bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

Özel projeleriniz varsa, bunu bizimle paylaşabilir ve hangi alanda teknik destek alabileceğiniz hakkında bilgilendirilebilirsiniz. Ayrıca, sürecin nasıl işleyeceği, teknik desteğin boyutlarını, fiyatlandırma, garanti kapsamı gibi onlarca konu hakkında da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bunun için öncelikle, sizden ufak bir formu doldurmanızı talep etmekteyiz. Bu formda, dilediğiniz özel proje için nasıl bir hizmet alacağınıza ve fare çözümünde kullanılacak tekniğin kapasitesi hakkında taleplerinizi sıralayabilirsiniz.

Dilediğiniz özel projeniz için çok uygun fiyatlar ile Repel serisi fare kovucu sistemlerini satın alabilirsiniz. Dilerseniz okullarda, depo ve hangarlarda, gıda imalathanelerinde, sağlık sektöründe ve aklınıza gelen hemen hemen tüm alanlarda hizmet alabilirsiniz.

Alanınız küçük bir dükkan ya da devasa boyutlara varabilen depolar olabilir. Bu hiç önemli değil. Siz isteyin biz sizler için repel serisi kovucu sistemlerini entegre edelim. 500 metre kare ile 10.000 metre kare alan arasında mükemmel sonuçları tek bir ürün ile alabilirsiniz.

Daha komplike ve büyük alanlarda ise, yine aynı ürünlerin yanında hoparlör sistemini devreye sokarak, özel projelerinizde fareler ile mücadele etmenin kolaylığını hissedebilirsiniz. Çok uygun fiyatlar ile garantili ve orijinal sonuçlar almak artık çok daha kolay!

Özel Projelerde Fareye Özel Çözümler

Villalar, yazlıklar, daireler gibi konutlara özel çözümler sunmaktayız. 20.000 Mhz’e varan frekans değerleri ile fareler ile %100’e varan sonuçlar ile mücadele eden Repel serisi fare kovucu sistemlerini test etmeden asla çözüm almaya kalkışmayın. Hayal kırıklıkları yaşamamak ve paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız, dahası ekstra efor sarf edip vakit kaybı yaşamak istemiyorsanız, elinizi çabuk tutun ve ilk kullanımda bile büyülü etkisine şahit olun.

Alanınıza Özel Fare Kovucu Cihazlar

Araziler, bağlar, bahçeler ve seralar için de özel çözümler sunmaktayız. Bu alanlarda da fareler ile mücadele büyük ölçüde zorludur. Bu zorluğun üstesinden kolaylıkla gelmek istiyorsanız, siz de hemen sitemize girerek Repel ürünlerinden arzu ettiğinizi sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

Çatı ve arası, asansör ve aydınlatma boşluğunda farelerin ne kadar rahat yaşadıklarını biliriz. Bu alanlar da muhakkak farelerin akınına uğramışlardır. Bu alanların, fare gibi haşerelere yuva olmasını istemiyorsanız, siz de Repel serisi fare kovucu sistemlerini satın alarak, fareleri alandan uzaklaştırabilirsiniz, hem de sonsuza dek!

Ürünlerimizin hiçbiri, hedef canlı üzerinde ölümle sonuçlanmaz. Sadece ortamdan uzaklaştırmak ve alana yaklaştırmamak için güçlü frekans üreten bu teknoloji , tamamı ile sağlıklı ürünlerdir. Cihazın ne insanlara ne de evcil hayvanlara en küçük yan etkisi yoktur. Orijinal ve garanti kapsamında olan bu ürünler ile ilgili tüm soru, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.