Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Otoparkta Kuşlara Özel Çözümleri

Otoparkta Kuşlara Özel Çözümleri

Sizce de, kuşların zararları ile mücadelenin zamanı gelmedi mi? Hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan ve doğal döngünün bir parçası olan kuşların, büyük zararları olduğunun farkında mısınız? Her yıl, binlerce insanın ölümüne neden olan ve on binlerce kişinin hastalanmasına neden olan bakterileri taşıyan bu hayvanlar ve zararları ile mücadelede geç kalmayın. Siz de, bulunduğunuz ortamı, bu hayvanların zararlarına karşı koruyabilir, daha rahat ve nezih bir ortamda yaşayabilirsiniz.

Otoparklar, kedi, köpek ve kuşlar için doğal yaşam alanları haline geldi. Bu hayvanlar, otoparkları rahatlıkla kullanabilmekte ve çözüm bulmakta zorluk çıkarmaktadırlar. Kuşların, kanatlarında ve gagalarında taşıdıkları virüs ve bakterileri, otoparkta bulunan arabalara taşıdıkları bilinmektedir. Durum böyle olunca, hastalıklara yakalanma da, otoparklarda daha kolay hale gelmektedir. Ayrıca, otoparkta sıcaklık değerleri, virüs ve bakterilerin çok çabuk üreyebilmeleri için ideal seviyededir. Böylece, sadece birkaç saatliğine dahi park edilen araçlarda, virüs ve bakteriler çok çabuk üreyerek, hastalıklara ve hatta ölümlere neden olabilmektedir.

Otopark sahipleri ya da çalışanları için kuşlar ve zararları ile mücadelede bir çok yöntem mevcuttur. Bu yöntemlerin büyük çoğunluğu, kuşlara doğrudan zarar verme üzerinedir. Öyle ki ülkemizde ve Dünya’da birçok yöntem, kuşların yakalanması için kafesleme gibi yöntemlerden oluşmaktadır.

Bunun becerilememesi durumunda ise, daha keskin çözümler olan ilaçlama çözümleri kullanılmaktadır. Bu yöntem ise, hayvan haklarına ve hayvan sağlığına aykırıdır. Zira hayvanlar, bu durumda telef olabilmekte ve bu da doğal döngüyü olumsuz etkileyebilmektedir. Bu durumun ispatlanması durumunda ise, iş yerleri ve otopark çalıştıranları, büyük maddi cezalar beklemektedir.

Otoparkta Kuşlara Özel Çözümleri

Kuşların zararları ile mücadelede, kafesleme ve ilaçlama çözümlerini bir kenara bırakın. Zararsız ve kesin çözüm olan Repel serisi kuş  kovucu sistemlerini kullanmaya başlayın. Zira bu çözüm hem sanılanın aksine çok ucuz hem de büyük etkiye sahiptir. Sadece birkaç dakika içerisinde etkisini göstermeye başlayan repel ile siz de otoparklarınızın sağlık güvenliğini koruyabilir, otopark müşterilerinizin ve tüm personelin sağlığını koruyabilirsiniz.

Repel serisi kuş kovucu sistemlerinden Repel EB 1500, Repel Pro 2000, repel Pro EB 5000 ve Repel Pro EB 2000 çeşitlerinden dilediğinizi seçerek, otoparklarınızı gönül rahatlığı ile kuşlara kapatabilir ve böylece kuşların zararlarından ebediyen kurtulabilirsiniz.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri, sonic ve ultrasonic modelleme teknikleri kullanılarak, uzun bir Ar-Ge çalışması sonucunda piyasaya sürülmüştür. Dünya’nın birçok ülkesinde kullanılan ve haklı takdir gören bu cihazlar, Ülkemizde de kullanılmaya başlanmış ve büyük ilgi görmüştür. Siz de bu ilginin bir parçası olmak ve büyük kazanımlar elde etmek istiyorsanız acele edin.

10.000 Mhz dalga boyu ile ifrared etkisi yaratan bu eşsiz ürün ile korumanızı tam ve sağlam yapın. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olan bu cihazların, dilerseniz kurulumu adresinizde yapılabilmektedir.

İlaçlı ya da kimyasal etkili olmayan tamamı ile doğal olan bu yöntem ile sadece hedef canlıyı etkilemiş olacaksınız. Ayrıca, hedef canlı hiçbir şekilde ölme ya da yaralanma riski taşımaz. Cihazın en büyük amacı, kuş ve diğer hedef canlıların ortama girmelerinin önüne geçmektir. Ve bu da %100 oranında sonuç vermektedir. Çok kısa sürede yarım saatten az bir sürede etkisini gösterir ve kuşlar otoparktan anında kaçışmak zorunda kalırlar.

Evcil hayvanlar ya da çalışanların yanı sıra, otopark müşterileri üzerinde hiçbir zararına rastlanmayan bu eşsiz ürünü sipariş vermek için sitemizde ki sipariş kısmına tıklamanız yeterli. Ayrıca, tüm ürünler hakkında geniş bilgi almak için ürün incelemesi yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.