Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Otoparkta Fareye Özel Çözümler

Otoparkta Fareye Özel Çözümler

Fareler, kendisi ile mücadele edilmesi en zor olan hayvanlardandır. En küçük deliklerden dahi kolaylıkla girip çıkabilen ve hemen hemen her alanda kolaylıkla yaşam sürebilen bu hayvanlar, doğurganlık özelliği sayesinde nesillerini kolaylıkla devam ettirebilmektedir. Fareler, en zararlı hayvanlardandır.

Bazı yararlarına rağmen, ölümcül seviyelerde olabilen zararları mevcuttur. Veba, sıtma, verem gibi bir çok virüsü kolaylıkla taşıyabilmektedir. Bu virüsler ana taşıyıcı görevi olarak bu hayvanları seçmesine rağmen kendilerini hiçbir zarar vermez. Oysa ki, insan ve diğer hayvanlara ciddi zararlar verebilir.

Farelerin bu denli zararlı oluşları, onlarla mücadeleyi de bir o kadar zorunlu kılmaktadır. Yeryüzündeki virüs ve mikroorganizmaların yarısından fazlasını vücutlarında kolaylıkla taşıdıkları ispatlanan bu hayvanlar ile mücadelede, elbette ki ilkel metotlar istenen sonuçları verememektedir.

Repel serisi fare kovucu sistemleri ise bu hayvanların tam baş belalısı. Zira, bu ürünler, farelerin ortama girmelerine kesinlikle izin vermez. Belirli bir mesafeden sonra asla korunaklı alana giremezler.

Otopark gibi devasa alanların fareler gibi tehlikeli hayvanlara ev sahipliği yaptığını biliyoruz. Bu alanlarda cirit atan fareler ile mücadele yetersiz kalmaktadır. Bu da hem otopark çalışanlarını hem de otoparkı kullanan vatandaşları rahatsız etmektedir.

Birçok araç, bu hayvanların saldırısına uğramaktadır. Özellikle aç olan ve çocuklarını doyurmak zorunda kalan fareler, kabloları dahi kemirebilmekte, su yollarını dahi patlatabilmektedir. Tabii ki bunun yanında, koltuk ve diğer aksesuarlara zarar verdikleri de tahmin edilebilmektedir. Bu yüzden otoparklarda fareler ile mücadele zorunlu olmaktan öteye hayatidir.

Otoparklarda fare cozumleri

Otoparkların karanlık olması ve uzun süre boyunca giriş çıkışların kontrol edilememesi, farelerin bu alanlarda rahatlıkla giriş çıkış yapmalarını sağlamaktadır.

Fareler, özellikle yavruladıkları zaman bu alanlardan bir daha çıkmaz ve bunun yerine araçların içerisinde yiyecek ararlar. Çoğu araca çok kolay bir şekilde ulaşabilir ve içerisine girebilir.

Yiyecek bulamaması durumunda, koltuk gibi parçaları kemirirler ve nihayetinde araçlara zarar verirler. Tabii ki tek zararları maddi zararlar değildir. İçeride bıraktıkları mikroorganizmalar da insan sağlığını riske atar. Kimi zaman ölümle dahi sonuçlanabilen hasarlara neden olabilmektedir.

Repel serisi fare kovucu sistemleri ile 1000 araçlık otoparklarınızda dahi ultra sonuçlar alabilirsiniz. 10.000 Mhz dalga boyu aralığında titreşimler meydana getiren repel serisi fare kovucu sistemleri, fareleri kesinlikle alana almaz.

Bunun yanı sıra, bu ürünler, kesinlikle insan sağlığına ya da otopark içinde ya da dışındaki evcil hayvanlara zarar vermez. Repel serisi fare kovucu sistemleri, herhangi bir kimyasal içermediği gibi ilaç ya da diğer ürünleri de ihtiva etmez.

Garantili olan bu ürünler, seri numaralarına göre farklı sürelerde garanti kapsamındadır. Lütfen ürünü satın almadan önce garanti sürelerine göz atınız. Bunun yanı sıra tüm repel ürünleri %100 yerli ve orijinal ürünlerdir. Bunun yanı sıra Türk Mühendislerince oluşturulan ve icat edilen diğer çözümlerimize de göz atabilirsiniz. Ayrıca, sitemizdeki diğer başlıklardan da Repel serisi kovucu sistemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Repel kovucu ürününün yanı sıra hoparlörler ile ve de gölgelik ya da güneş enerjili sistemler ile de mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Tüm soru görüş ve önerileriniz ile dilek ve şikayetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.