Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Okulda Fareye Özel Çözümler

Okulda Fareye Özel Çözümler

Fareler, doğadaki en tehlikeli hayvanlardan biridir. Bu hayvanlar ile mücadele, günümüzde birçok platformda yapılmaktadır. Ama mücadele ederken, doğru yöntemlerin kullanılmaması sonucunda, farelerden kurtulma ne yazık ki mümkün olamamaktadır. Oysa ki, günümüzün parlayan teknolojilerinden olan Repel ile, en iyi mücadeleye şahit olacaksınız. Fareye özel çözümler ile mücadelede oldukça kolay ve en keskin sonuçları almak artık çok daha kolay.

Frekans düzenleyerek, farelerin sinir sistemleri üzerinde tahribata neden olan Repel, fareleri ortamdan kolaylıkla uzaklaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yeni fare popülasyonu ile mücadelede de mükemmel sonuçlar almayı sağlar. Frekans aralıkları oldukça sığ ayarlanarak, sadece hedef canlı hedef alınır. Hedef canlı dışında başka hiçbir canlıya etki etmez. Diğer canlılar, haşereler, kedi ve köpekler, yılan ve diğer tüm istemediğiniz canlılar ve zararları ile mücadele etmek için, diğer Repel serisi kovucu sistemlerine göz atınız.

Okullar, farelerin en fazla bulunduğu alanlardır. Özellikle depo ve hangarlarda bu hayvanlar oldukça fazla popülasyona sahiptir. Kısa sürede çok hızlı üreme özelliği bulunan bu hayvanlar ile mücadelede zayıf kalınmak durumunda, oldukça zorlu bir sürece girilmiş olacaktır. Bu yüzden, en kısa zamanda, okullar ve kantinleri için repel serisi fare kovucu sistemlerini tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlar ile mükemmel sonuçlar almaya ne dersiniz?

Okullar, sağlık açısından en tedbirli olunması gereken alanlardır. Bu alanlarda, bünyesi oldukça zayıf olan öğrencilerin, farelerin zararlarından etkilenmesi olasıdır. Bu olasılığı ortadan kaldırmak, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra, personellerin de sağlığı için oldukça önemlidir. Ülkemizde, maalesef okulların büyük bölümlerinde depo ve hangarlarda fareler bulunmaktadır. Buralarda cirit atan fareler, bir süre sonra tüm alanlara yayılarak, çevrede bulunan kişilerin sağlığı açısından risk oluşturmaktadır. Bu riski kolaylıkla ortadan kaldırmak için acele edin ve siz de Repel serisi kovucu sistemlerinden birini tercih ederek, okulları koruma altına alın.

Okulda Fareye Özel Çözümler

20.000 Mhz gücünde yüksek dalga boyları üreterek saniyenin onda bir periyotlarda tekrar eden bu frekanslar ile farelerin sinir sistemleri hedef alınmaktadır. Bu tahribat kısa süreli olmakla birlikte, farelerin ölümü ile kesinlikle sonuçlanmaz. Ayrıca, hoparlör sistemi de kesinlikle fare ve diğer hedef canlılar üzerinde kalıcı hasara neden olmaz.

Nerelerde Kullanılır ?

Okulların yanı sıra, çevresindeki kulübe, depo ve hangarlar ile yemekhane ve kantinlerinde de oldukça mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Okulların temizliği ve sağlığı için bu yöntemi kullanmaya hemen başlamak için sipariş vermeye başlayacağınız gibi, özel projeler formunu da doldurarak sistemi entegre ettirebilirsiniz. Ürün incelemesi yapmanızı tavsiye ederiz.

Garanti kapsamı altında olan Repel fare kovucu sistemlerini 3 yıl garantili olarak kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz orijinal ürünler olup ithal ürünlerdir. Dünyanın bir çok farklı ülkesinde kullanılan ve oldukça mükemmel sonuçlar alınan bu teknolojiyi, ülkemize getirmenin memnuniyetini yaşamaktayız. Siz de bu mükemmel teknoloji ile tanışarak okul ve diğer tüm alanları nasıl kolaylıkla koruduğunuza şahitlik yapabilirsiniz.

Okulların sağlığı açısından tek hoparlör ya da çift hoparlörün yanı sıra, Repel RF 200, Repel RF 500, Repel RF 600, Repel RF 700, Repel RF 800 ve Repel RF 1000 serilerinden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Titreşimler yayarak, hedef canlıyı rahatsız ederek, ortama girmelerinin önüne geçen Repel fare kovucu sistemlerini kullanarak, okullardaki sağlık kriterlerini yakalayabilirsiniz. Aksine bir durumda, farelerin, öğrenci ve öğretmenler ile personellerin korkulu rüyası haline gelmesine göz yummuş olabilirsiniz. Okullardaki fareler ile mücadelede elinizi çabuk tutun ve bir an evvel Repel serisi fare kovucu sistemlerinin eşsiz etkisine şahit olun!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.