Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Havalimanında Kuşlara Özel Çözümler

Havalimanında Kuşlara Özel Çözümler

Havalimanları genelde şehir dışında ve kuşların göç yollarının üzerinde bulunurlar. Aynı zamanda göç mevsiminde ki kuşların, buralarda yuva yapmalarına ya da kısmi zamanlı dinlenmelerine müsait yerlerdir. Havalimanlarının bu kadar önemli bir destinasyon olması, kuşlar ile mücadeleyi zayıflatmaktadır. Özellikle kuşların yaydığı hastalıklar, buralarda kolaylıkla bulaşabilmekte ve problem yaratabilmektedir.

Kuşlar; bilindiği gibi, fare ve sivrisineklerden sonra en fazla hastalık yayan hayvanlar arasındadır. Özellikle gagalarında ve tüylerinde büyük oranda mikroorganizmalar barındırırlar. Tabii ki son zamanlarda yaklaşık 1700 farklı virüs taşıdıkları ispatlanan dışkılarını da unutmamak gerekir. Durum bu kadar açık iken, kuşlar ile mücadele hayati önem taşımaktadır. Havalimanı personellerinin yanı sıra, iç hat ya da dış hat yolcu ve yakınları da bu riskten nasibini almaktadır.

Uluslar arası geçerliliği olan ve önemli bir ticari marka eğilimi gösteren havalimanları ile buradaki işletmeler, kuşlar ile mücadele için birçok metodu kullanmaktadır. Bu metotların en önemlisi, kuşların yemine zehir ya da ilaç karıştırmak gibi son derece tehlikeli ve zararlı sonuçlar doğuran metottur. Bu, hem kuşların sağlığını riske atmak anlamına gelecektir hem de ileride dolaylı yollar ile insanların da bu durumdan etkilenmelerine neden olacaktır.

Havalimanında Kuşlara Özel Çözümler

Repel serisi kuş kovucu sistemleri ile sıfır risk  ve sıfır ölüm ile hayvanları ortamınızdan ebediyen uzaklaştırabilirsiniz. Sonik ve ultrasonik frekans teknolojisi kullanılarak, hedef canlılar rahatsız edilir ve sonuçta ortamdan uzaklaştırılırlar. Ortamı terk eden bu kuşlar, bir daha bu alana yaklaşmayı aklının ucuna dahi getirememektedir. Zira, bu frekanslar, hedef canlı sinir sistemi üzerinde kısa zamanlı ve büyük oranda etkide bulunur, bu etki ölüm ya da sinir sistemi tahribatına kesinlikle neden olmaz.

Repel serisi kuş kovucu sistemlerinden sizin için uygun olanını tercih ederek tüm Havalimanı için ve de ayrıca, havalimanı içerisindeki kendi işletmeniz için büyük oranda çözüm sağlamış olacaksınız. Unutmayın, repel ile daha refah ve daha temiz günlere ulaşmak daha kolay olacaktır.

Havalimanları, büyük devasa alanlardır. Bu alanların kuş gibi zarar verebilen hayvanlara karşı korunması, son derece zordur ve günümüz teknolojisi kullanılarak üstesinden gelinebilecek bir durumdur. İlkel metotlar ve kulaktan duyma yöntemler, kesinlikle kısa zamanlı ve kimi zaman eksik çözümdür. Ayrıca, bu tür metotlar, bizimle aynı Dünyayı paylaşan hayvanlar için ölümcül olabilir. Bunun önüne geçmek ve daha kesin çözüm için Repeli tercih edin.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri, 35 metre karelik küçük Havalimanı işletmelerinin yanı sıra, 10.000 metre karelik devasa işletmeler veya da iç hat ya da dış hatlar için kullanılabilir.

Etkiyi arttırmak adına daha fazla repel ürünü tercih edebileceğiniz gibi, tek ya da çift hoparlör sistemini de entegre ederek mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

Havalimanlarını daha temiz ve daha sağlıklı kılmak için siz de bir an evvel bu eşsiz ürünü kullanmaya başlayın. Memnun kalmamanız durumunda tüm soru, görüş ve önerilerinizin yanı sıra dilek ve şikayetlerinizi de hem bize hem de gerekli mercilere bildirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.