Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Havalimanında Kedi Köpeklere Özel Çözümler

Havalimanında Kedi Köpeklere Özel Çözümler

Havalimanı büyük ve devasa alanlara sahip bölgelerdir bu bölgelerin korunması ve sağlıklı kalması epey zorlu süreçlerle başa çıkmayı gerektirir. Öncelikle, bu alanların yabani hayvanlara karşı tam korunaklı olması gerekir. Bunun yanı sıra, diğer hayvanların da bu alanlara girmeleri kısıtlanmalıdır. Kısıtlamalar genellikle istenen ölçüde olamamaktadır. Büyük çoğunlukta, uygulanan çözümler, hedef canlılar üzerinde bir etki yaratmaz ve bu da zararlı ya da hastalıklı hayvanların bu alana diledikleri gibi girmeleri ile sonuçlanır.

Salmonella, CSD gibi deri ve kan hastalıklarına neden olan kedi ve köpekler ile mücadele, havaalanlarında istenen ölçüde değildir. Bu seviyeyi test etmek isteyen bir çok havalimanı işletmecisi, hayal kırıklığı ile karşılaşmaktadır. Zira, büyük paralar ve emekler harcanmasına rağmen kısmi sonuç alınabilmekte ve bunun yanı sıra bu etki çok kısa sürede etkisini kaybetmektedir.

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri ise bunun aksine bir çözümdür. Bu ürünler, kısa sürede etkisini gösterir ve uzun zamanlı koruma sağlar. Bu sayede, ortam kedi ve köpeklere karşı korunur ve sağlık açısından da istenen sonuçlar alınır.

Havalimanlarının genel koruması ya da içerisindeki herhangi bir işletmenin sahibi olmanız durumunda, işletmenin korumasını sağlamak istiyorsanız, bu ürünü kesinlikle tavsiye ederiz. Yaklaşık 35 metre kare ile 10.000 metre karelik korumayı tek ürün ile yapabilirsiniz. 20.000 Mhz boyutuna kadar ki ses dalgaları ve titreşimleri ile istemediğiniz hayvanlara artık elveda diyebilirsiniz.

Bu ürünler, kesinlikle hayvanlar ve diğer canlılar üzerinde öldürücü etki meydana getirmez. Bununla birlikte bu ürünler, hayvan üzerinde kalıcı tahribata da neden olmaz. Sadece ortamdan uzaklaşana kadar sinir sisteminde uyarılma sağlar. Bu sayede hayvanlar ortama girmeden bu titreşimleri algılar ve böylece kesin sonuç da alınmış olur.

Havalimanında Kedi Köpeklere Özel Çözümler

Repel Serisi Kedi Köpek Kovucu

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri sonik ve Ultrasonik teknoloji baz alınarak üretilmiştir. Bu teknoloji bilindiği gibi, radyo frekanslarını ayarlar ve belirli bir aralıkta sürekli dalga boyu üretir.

Bu dalga boyu süreklidir ve her zaman aynı sinüsoidal fazda hareket eder. Böylece, hayvanlar o frekans aralığındaki titreşimlere sürekli maruz kalır. Bu da onların sinir sistemleri üzerinde kısa süreli ama uzun zamanlı etki meydana getirerek onları ortamdan uzaklaştırır.

20.000 Mhz ile 2.000 Mhz aralığında frekans titreşimleri salgılar. Her hayvan için bu aralık değişkenlik gösterir. Sinir sistemlerinin verdiği tepki baz alınarak üretilmiştir. Her hayvan için farklı repel serisi mevcuttur. Bu ürünlerin her birinin etki alanını sayısını arttırarak ya da yeni hoparlör ilave ederek arttırabilirsiniz.

Uygun ücretler ile bu mükemmel koruma sağlamak için acele edin. Kaybettiğiniz zaman için üzüleceksiniz.

Repel Pro 200 ve güneş enerjili Ultra Teknolojik sistem ile kedi ve köpeklere karşı ultra koruma sağlamak artık çok daha kolay. Siz de hemen sitemizdeki çözümlerimiz kısmından ürün açıklamalarına bakabilir ve ardından ürünlerimizdeki ürün kodlarından arzu ettiğinizi sipariş verebilirsiniz.

Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile bu ürünler mükemmel sonuçlar verecektir.

Havalimanlarında kesin çözüm aramak istiyorsanız doğru adrestesiniz. İşletmeleriniz için özel olarak sipariş verebilir ve kurulum dahil tüm olanaklardan anında yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, tüm gelişmelerden ve anlık haberlerden de haberdar olmak adına, haber bültenlerimiz ile sosyal ağlarımızı takip edebilirsiniz. Ya da arzu ederseniz, e-posta ile gelişmelerden haberdar olmak için e-postanızı sistemimizle eşleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.