Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Havalimanında Fareye Özel Çözümler

Havalimanında Fareye Özel Çözümler

Fareler, bulundukları çevreye kolayca uyum sağlayabilen, en zor şartlarda dahi kolaylıkla yıllarca kalabilen hayanlardır. Ayrıca, bulundukları ortamdaki tüm virüs ve bakterileri istemli ya da istem dışı olarak solurlar ve bunu da vücutlarında ve tükürük bezlerinde muhafaza ederler. Bir sonraki konakladığı yerlere bu virüs ve bakterileri salgılayarak, insan ve diğer canlıların hayatını riske sokarlar.

Havalimanları, en korunaksız bölgeler olarak bilinir. Bu bölgelerde, kedi köpek gibi büyük hayvanların yanı sıra fareler de kolaylıkla bulunabilirler. Bu da, bu ortamların sağlık açısından risk taşıdıkları anlamına gelir. Farelerin havalimanlarında ki bu istenmeyen durumları ile mücadele etmek adına bir çok metot uygulanagelmiştir. Fakat bu metotlar büyük alanlarda pek de işe yaramadığı gibi havalimanlarında da pek bir işe yaramamaktadır. Durum böyle olunca, hem çevre için risk meydana gelebilmekte hem de görüntü kirliliğine neden olmaktadır. Bu da, hem tüm Hava limanı için hem de hava limanı içerisinde ki küçüklü büyüklü firma ve marketler için büyük bir eksi anlamına gelmektedir.

Havalimanı ve çevresini fare gibi haşerelere karşı korumak için ilkel metotları bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Repel serisi fare kovucu sistemleri ile siz de havalimanının tüm korunumu için ya da kendi kişisel işletmeniz için mükemmel bir koruma sağlayabilirsiniz. 35 metre kare ile 10.000 metre kare gibi devasa alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu eşsiz ürün sayesinde, farelere karşı ultra koruma sağlayacaksınız. Ucuz ve pratik olan bu ürün, diğer ürünlerin aksine, mükemmel sonuç odaklı olarak kullanımınıza sunulmuştur. Siz de arzu ederseniz, en kısa zamanda tüm Havalimanı için ya da işletmeniz için bu ürünü sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

Havalimanında Fareye Özel Çözümler

Firmamızın size sağlamış olduğu Repel ürünler kesinlikle orijinal ve yerli ürünlerdir. Bu ürünlerin orijinalliğini gösteren belgeleri temin edebilirsiniz. Ayrıca, garanti kapsamında olan Repel ürünleri ile ilgili bir hata ile karşılaşmanız durumunda 3 yıl içerisinde ürün garantisinden de yararlanabilirsiniz.

Ürün kullanımı son derece basittir. Dilediğiniz zaman kullanmaya başlayabilirsiniz. Arzu ettiğiniz büyüklükteki alanlarda kullanmak istemeniz durumunda repel ürün sayısını arttırabilir yahut ek hoparlör takarak frekansı çoğaltabilirsiniz. Sizin için en uygun olanını bize danışarak seçebilirsiniz.

Ürün kurulumu da oldukça basittir. Size birlikte yollayacağımız bataryaları arada kontrol etmeniz dışında bir iş yapmanıza da gerek yoktur. Batarya çalıştığı müddetçe bakım da gerektirmez ve uzun süreli kullanım için uygundur. Ürün indirimlerini takip ederek, mükemmel fırsatlardan da yararlanabilirsiniz. Ayrıca, sizin için yapacağımız teklifleri de duymak isterseniz irtibata geçebilirsiniz.

20.000 Mhz frekans boyu ile fareleri oldukça rahatsız eden titreşimler üreten bu teknoloji, sonic teknoloji ile beslenmektedir. Bu teknoloji baz alınarak üretilen Repel serisi kovucu sistemleri, belirli frekans ve dalga aralıklarında satışa sunulur. Tüm frekans aralıkları, hedef canlılar için ayrıdır. Dilediğiniz kovucu sistemlerini, rahatsız olduğunuz hedef canlı için kullanabilirsiniz. Havalimanlarında sıklıkla rastlanmakta olan kedi ve köpeklerin yanı sıra kuş ve diğer haşereler için de ayrıca, sitemizden repel serisi kovucu sistemlerini temin edebilirsiniz. Üstelik çok uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile

Repel RF 200, Repel RF 500, Repel RF 600, Repel RF 700, Repel 800 RF ve Repel RF 1000 tercih edebileceğiniz ürün kategorileridir. Kullanacağınız alanın büyüklüğüne bağlı olarak bu ürünlerden gerekli olanı satın alabilirsiniz. 20.000 metre karelik alana kadar ekstra koruma sağlayabileceğinizi unutmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.