Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Güneş Enerji Santralinde Kuşlara Özel Çözümler

Güneş Enerji Santralinde Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar, uzun göç dönemlerinde Ülkemizden de geçerler. Göç dönemlerinde konakladığı bölgelerden birçok virüsü üzerinde, gagalarında ve bağırsaklarında tutar ve konaklarken onlardan kurtulmaya çalışırlar.

Konakladığı bölgelere taşıdıkları bu virüsler, birçok hastalığa neden olur ve insan ya da hayvanlar üzerinde ciddi sıkıntılara neden olur.

Güneş enerji santrallerinde ( GES ) güneş panellerinin ısı toplamasından dolayı kuşların sıklıkla bu bölgeleri tercih ettiği bilinmektedir. Ayrıca güneş panellerinin aşırı kuş pisliğine maruz kalındığı düşünüldüğünde elektrik üretiminin bu bölgelerde ciddi verimlilik kaybına yol aştığı bilinmektedir. Bunun yanısıra kuş dışkılarının asitik olmasısistemin ekonomik ömrünü azaltır bu durum maddi kayıpları beraberinde getirir. Repel kuş kovucu sistemlerle ürettiğimiz çözümlerle bu sorunun çözümüne yüksek oranda katkı sağlıyoruz.

Repel serisi cihazlar sonik ve ultrasonikfrekans yayarak, kuşların istenmeyen bölgelere yaklaşmaları engellenir. Tüm kuş türleri üzerinde etkisi oldukça yüksek olan bu ürünler sayesinde, kuşlardan kurtulabileceksiniz.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri herhangi bir kimyasal içermez. Bunun yanında herhangi bir solüsyon ya da losyon da içermediği gibi ilaçlar ile de etkileşimi yoktur. Tamamı ile teknolojik olan bu ürün herhangi bir kimyasal bileşene de sahip değildir.

Ürettiğimiz kuş kovucu sitemlerin hiçbir evcil hayvan üzerinde etki göstermez tek etkili oldukları canlı grupları kuşlardır. Ayrıca hedef canlı dahil hiç bir canlıya zararı yoktur.

Repel ürünleri yerli üretimdir bu ürünlerde son derece kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Tüm Repel ürünlerimiz garantili ürünlerdir garanti süresi içerisinde sıkıntı yaşanması durumunda servis desteği sağlanmaktadır.

Güneş Enerji Santralinde Kuşlara Özel Çözümler

Ülkemizde ve Dünya’da en çok hastalık bulaştıran hayvanlar arasında, kuşlarda önemli bir yerdedir. Kuşların özellikle dışkıları yüksek asit değerlerine sahiptir. Bu yüzden kendi vücutlarına etkisi olmayan bu virüsleri, yıllar boyunca vücutlarında saklayabilir ve bunlar diledikleri zaman, bulundukları ortama bırakabilirler.

Repel Evo Ultrasonik, Sonik ve Repel Pro PC 2000 3D tercih edebileceğiniz endüstriyel profesyonel ürünlerimizdir.

Sonik Ultrasonik teknolojisi ile radyo frekansları yaymaktadır. Yaydıkları ses dB olarak kuşlar üzerinde büyük bir rahatsızlık yaratır ve ortamda çok uzun süre kalamazlar.

Repel Profesyonel kuş kovucu serilerini elektrik olan her noktada kullanabilirsiniz kar yağmur vb sudan etkilenmez.

Zehir ilaç ya da kimyasal içermeyen bu ürün, insan ve hayvan sağlığı üzerinde hiçbir olumsuz etkiye neden olmaz.Metal kasası ile kullanımı son derece kolay ve kurulum sonrası sürekli bakım ve onarım da gerektirmez.

İç mekan ya da dış mekanda kullanabileceğiniz bu profesyonel ürünleri site üzerinden ve telefon ile sipariş verebilirsiniz. (Alımı yapmadan önce müşteri temsilcilerimizden yardım almanızı tavsiye ederiz.)

Alanınıza özel çözümler için bize ulaşarak destek alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.