Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Güneş Enerji Santralinde Farelere Özel Çözümler

Güneş Enerji Santralinde Farelere Özel Çözümler

Verem, grip, veba gibi salgın ve bulaşıcı hastalıkların baş aktörü olan fareler, hemen hemen tüm alanlarda yaşayabilirler. İnsanların tiksinmeleri, onların aynı ortamda yaşamalarını kısıtlamaz, aksine sürekli alışkanlıklarını pekiştirebilmektedir. Bunun yanı sıra, çok çabuk üreyebilmeleri ve her seferinde çok sayıda yavru doğurmaları, bu canlılar ile başa çıkmayı oldukça zor hale getirmektedir. Repel serisi fare kovucular, bu zorluğun üstesinden gelmeniz adına mükemmel bir ürün olarak karşınızda.

Repel fare kovucu sistemleri, kullanıldığı ilk günden itibaren yüksek frekans dalgaları ile farelerin sinir uçlarını uyarır. Bu uyarı sonucunda, fareler ortamdan hızla uzaklaşmaya başlarlar. Laboratuvar fareleri üzerinde yapılan araştırmalar, bu frekans eşiğine maruz kalan farelerin, frekans aralığı içerisinde bulunan peynirlere hiçbir şekilde yaklaşamadıklarını göstermiştir. Yine farklı bir test sonucu da göstermektedir ki; tarla fareleri repel fare kovucu sisteme inhibe olan frekans değeri üzerinde .5 ms’lik bir sürede kısmi şok geçirmektedir. Bu da onların tarlaya bir daha girmemelerine neden olmaktadır.

Sizin de, fareler ile aranız hiç de iyi değil ve sürekli bu dertten yakınıyorsanız, Repel serisi fare kovucuları tam da size göre. Güneş enerji santralleri ile uyumu olarak çalışan bu ürünler ile dilediğiniz alanda sistemi kurabilir ve faresiz bir yaşama merhaba diyebilirsiniz.

Firmamız sizin alanınıza özel fare kovucu sistemleri sıraladık

Repel END 400 3D

Repel END 700

Repel END 1000

Repel END 2000'den Oluşan Endüstriyel sınıftaki ürünlerimiz güneş enerji santrallerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Ancak her firmanın riskleri aynı olmayacağı için alacağınız ürünü yetkili arkadaşlara danışmadan almayın yanlış kullanım doğru sonuç vermez.

Fareler, sivrisinekler ile birlikte en fazla virüs yayan hayvanlar olarak kabul edilir. Farelerin insan üzerinde bu denli tehlikeli olması, benzer hatta hemen hemen aynı dolaşım sistemlerine sahip sındandır. Bu yüzden, taşıdıkları virüsler, insan sağlığına direkt etki eder ve bu virüsler bulaşıcı özellik gösterir.

Güneş Enerji Santralinde Farelere Özel Çözümler

Repel serisi fare kovucu sistemleri ile farelerin yaydıkları hastalıklara dur demek sizin elinizde. Kaliteli ve kullanımı son derece basit olan bu ürünler ile kolay yoldan korunmak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey, kurulum kılavuzuna göz atmak ve adımları takip ederek kurulumu yapmak. Gerektiğinde batarya değişimi dışında hiçbir bakım ya da onarıma gereksinimi yoktur.

Repel serisi hiçbir kovucu sistem kimyasal içermez. Bunun yanında ilaç, serum, aşı, sprey, koku ya da diğer kimyasal bileşenlerden hiçbiri, bu sistemlerde kullanılmaz. Ürünlerimiz orijinal yerli ürünlerdir.Ürünler ile ilgili ulaşabileceğiniz iletişim numaralarımızdan diğer tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Repel serisi fare kovucu sistemleri Güneş Enerji santrallerinde kullanmak biraz daha kapasiteli bir iştir. Bu yüzden, kendi başınıza karar vermek yerine, uzman kadrolarımızdan destek alarak, en iyi sonucu almanız adına danışmanızı öneririz. Kurgusal ürünler olmayıp tamamı ile sonuç odaklı olan bu ürünler frekanslar yayarak, ortamı farelere kapatır. İnsan sağlığı üzerinde hiçbir yan etkisi yoktur. Ayrıca evde beslediğiniz evcil hayvanlarınıza da hiçbir etkisi olmamakla birlikte, etkilenme ihtimalleri yoktur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.