Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Depo & Hangarda Kuşlara Özel Çözümler

Depo & Hangarda Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlarla mücadele ülkemizde son 8-10 yıldır yapılmaktadır. Biz Repel olarak 10 yılı aşkın süredir Türkiye'nin en büyük yerli üretici firmasıyız. Repel özel olarak geliştirdiği yüksek etkili kovucu teknolojilerle on binlerce tekil müşteriye ve binlerce kurumsal firmaya çözüm üretmiştir.  

Kuşlar, vücutlarında ve ağızlarında büyük oranda mikroorganizmalar barındırırlar. Bu mikroorganizmalar, insan sağlığını ciddi şekilde etkiler kuşların özellikle göç dönemlerinde ülkemizde olmayan ana vatanları farklı olan virüsleri beraberinde getirmeleri risk faktörünü arttırmaktadır.

Özellikle, deri problemlerinin en büyük nedeni arasında gösterilen kuşlara çözüm sağlayarak, sağlık sorunları ile etkin mücadele edilebilir. Depo ve  hangarlar kuşların yuva yaptıkları alanlardır. Bu alanlarda yuva yapan kuşlar, ortamı sürekli olarak pisletir ve dışkıları, insan ve hayvanlar için problem haline gelir. Dışkılarındaki asit maddi olarak ciddi zararlar verebilir.

Depo & Hangarda Kuşlara Özel Çözümler

Maketler de kuşların depo ve hangarlara girmesini kısa süreli olarak önleyebilir. Herhangi bir maket kuşları rahatsız eder ve ortamda rahat edemeyen kuşların başka yerlere gitmesini sağlayabilir. Pek çok uyarılan kuşlar bu yöntemden kısmi zamanlı etkilenebileceği için kesin yöntem olmayabilir.Maket,şerit,jel ve reflektör bu ürünler Repel kovucu cihazları desteklemek için kullanılır,birlikte kullanıldığında sonuç daha garanti ve hızlı olur.

Bunun yanı sıra, birçok kimyasal ilaç ve toz da kuşların depo ve hangarlardan uzaklaşmaları için kullanılabilen çözüm yolları olabilir. Bu durumda kuşlar ölebilir ya da felç kalabilir. Bu yöntemler pek tercih edilemeyen yöntemler arasındadır.

Depo ve hangarlarda kuş çözümleri arasında en sık görülen ve en etkili yöntem ise, sonik ve ultrasonik teknoloji ile donatılmış olan repel kuş kovucu sistemleridir. Bu sistem sayesinde büyük masraflara girmeden kuşlardan ebediyen kurtulmak mümkün. Siz de dilediğiniz bir repel serisi kuş kovucu sistemini tercih ederek, kuşlardan ve hastalıklardan kurtulabilirsiniz.

Kuşların, sürekli insanları olumsuz etkileme durumları söz konusu olabilir. Özellikle, karga, martı ve serçelerin yüksek desibelde sesler çıkarması, insan sinir sistemi üzerinde tahribata neden olabilir. Bu tahribat, uzun süreli olması durumunda, psikolojik sorunları meydana getirebilir. Bu problemlerden kurtulmak adına, kuş çözümlerinden birini uygulayarak, kuşları depo ve hangarlardan uzaklaştırabilirsiniz.

Özellikle, yem ve yiyecek depoları ve hangarlarda, kuş saldırılarına rastlayabilirsiniz. Kuşlar ürettiğiniz ya da sakladığınız ürünlere zarar verebilir. Bu zararları sıfıra indirgemek için, yukarıda saydığımız ve sizin için ideal olan yöntemi kullanabilirsiniz.

Depo ve hangarlarda alana göre Repel  kuş kovucu sistemlerini tercih edebilirsiniz. Kullanım kolaylığı ve sürekli bakım gerektirmeyen sistemi sayesinde, uzun süreli koruma sağlayabilirsiniz. Repel  kuş kovucu sistemleri, depo ve hangarlardaki  yem ve yiyecekleri gönül rahatlığı ile korumanıza katkı sağlar. Uzun süreli muhafaza etme imkanı sağlayabileceğiniz ürünleri, bu çözüm sayesinde koruyabilir ve zararlarınızı en aza indirebilirsiniz.

Teknik destek ve profesyonel danışmanlık için sitemizi ve diğer yazıları takip edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz, bunun yanı sıra sosyal medya hesaplarımızdan anında takip edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.