Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Depo & Hangarda Kedi – Köpeklere Özel Çözümler

Depo & Hangarda Kedi – Köpeklere Özel Çözümler

Depo ve hangarlar, kedi köpek, fare ve diğer haşerelerin en çok bulunduğu yerlerdir. Bu alanlarda, kedi ve köpekler yuva yapar ve çoğu zaman yavrularını burada saklarlar. Bu alana sürekli girip çıkmaları, her defasında, yeni bakteri ve virüsleri eklemelerine neden olur. Kuduz, Salmonella, CSD gibi hastalıklara neden olan bu hayvanlar ile mücadele hayati bir önlemdir.Özellikle kedi ve köpeklerin sinir sistemleri üzerinde etki gösteren virüsleri barındırması, insanları ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya bırakabilir. Kısa süre içerisinde, insan sağlığını riske atabilen bu virüsler ve kaynağı ile mücadele etme adına, aşağıda sizler için bazı çözümleri sıraladık. Dilediğiniz yöntemi, alanınızın fiziki şartlarına ve bütçenize göre seçebilir ve hayata geçirebilirsiniz.

Bilindiği gibi, kedi ve köpekler, dışarıda yuva yapamayan hayvanlardır. Buldukları sıcak ortamlarda yuva yapar ve hayatlarının büyük bir kısmını buralarda geçirirler. Bu alanlardan en çok tercih ettikleri hiç kuşkusuz depo ve hangarlar gibi alanlardır. Özellikle büyük depo ve hangarlar, bu hayvanların çok sık görüldüğü alanlardır. Sağlık problemlerini meydana getirebilen bu hayvanlar ile mücadele etmek, hem daha sağlıklı günlere hem de daha rahat günlere merhaba demenizi sağlayacaktır.

Depo ve hangarlarda, özellikle kedi ve köpeklerin girmesini zorlaştıracak kapı sistemlerini kullanabilirsiniz. Kalitesiz ve ölçüsüz kapı sistemleri, kedi ve köpeklerin azizliğine uğrayabilir ve bu da onların depo ve hangarlarınıza kolaylıkla erişmelerini sağlayabilir.Ancak Repel kedi,köpek kovucuları kullanırsanız girişleri engelleyebilirsiniz.

Depo & Hangarda Kedi – Köpeklere Özel Çözümler

Sonik ve Ultrasonik teknolojisi sayesinde bu ürünler sizin için mükemmel sonuçlar meydana getirecektir. Kısa zamanda uzun süreli koruma  sağlamak istiyorsanız bu yöntem tam da size göre  Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri, depo ve hangarlara  entegre kullanarak ömrünüz boyunca, istemediğiniz kedi ve köpeklerden kurtulabilirsiniz. Bu yöntemlerin en büyük özelliği ise, kullanımının kolay,hiç bir bakım gerektirmemesi ve sürekli olmasıdır.

Repel  kedi köpek kovucu sistemleri hangar ve depolarda kurmak oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey  adaptörleri prize takıp cihazı doğru noktaya yerleştirin ve cihazın önü açık olsun ve yerden yüksekliği ortalama 30-50 cm arasına monte edebilirsiniz. Bunun dışında, ilgilenmenizi gerektirecek bir durum asla meydana gelmez. Garanti kapsamındaki bu ürün sayesinde, hedef canlıyı ömrünüz boyunca, arzu ettiğiniz alandan uzaklaştırabilirsiniz.

Depo ve hangarların büyüklüğüne göre kullanacağınız ürünler değişiklik gösterebilir.

Garantili olan bu ürünler ile ses dalgaları sayesinde, hayvanlardan korunabilirsiniz. Bu sistemler, evcil hayvanlarınız üzerinde bir etki yaratmaz. Bunun yanı sıra, insan sağlı üzerinde hiç bir sorun yaratmaması Repel  kedi köpek sistemlerini rahatlıkla kullanmanızı sağlar.

Teknik destek ve yardım almak ayrıca diğer tüm çözümler hakkında da genel bilgi almak istiyorsanız, iletişime geçebilirsiniz. En uygun fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylığı ile ürünlerimizi satın alabilirsiniz.  Soru görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Ayrıca konu ile ilgili diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.