Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Açık Alanlarda Kuşlara Özel Çözümler

Açık Alanlarda Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar, dışkıları ve tüyleri ile insan ve hayvanlar için ciddi riskler doğurabilmektedir. Asitli  dışkıları sayesinde, taşı dahi eritebilme yeteneği verilen bu hayvanlar, insan sağlığına doğrudan etki edebilmektedir. Bunun yanında bir çok alerjik rahatsızlığa neden olabilen tüyleri ile de bu risk daha da artabilmektedir.

Kuşların, açık alanda konaklama, beslenme ve çiftleşme dönemlerini geçirmeleri, bu alanların risk alanları olmasına neden olmaktadır. Repel kuş kovucu sistemleri ile açık alanlara çözüm bulabilirsiniz. Bu ürünler, kuş hakimiyetine son verecek ve alanınızın daha temiz olmasına yardımcı olacaktır. Repel serisi kuş kovucu sistemlerini, açık alanlara kurmanız oldukça basit ve zahmetsiz bir işlemdir. Tek yapmanız gereken şey, alanınıza uygun bir şekilde kurmak olacaktır. Bunun yanında, sürekli bakım gerektirmeyen sistemlerin sadece cihazın sürekliliğini  sağlamak amacıyla belirli aralıklarda enerji beslemesini kontrol etmenizde fayda var , bu şekilde mükemmel sonuç alabileceksiniz.

Kuşlar, özellikle göç mevsimlerinde Afrika gibi bol virüs taşıyan bölgelere de uğrarlar. Bu bölgelerde uzun bir kuluçka dönemi geçirmelerinden dolayı vücutlarında ve iç organlarında parazit, maya ve diğer virüs, bakteri gibi mikroorganizmaları depolarlar. Bu canlılardan kurtulmaları da öyle sanıldığı gibi kolay değildir. Özellikle bazı yerlere ya da açık alandaki nesnelere sürtünerek bu mikroorganizmalardan kurtulmaya çalışırlar. Tabii ki bu da, sizin bölgeleriniz olması durumunda, ciddi risk altına gireceğiniz anlamına gelecektir. Bu riski bertaraf etmek ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyorsanız, Repel Serisi Kuş Kovucu Sistemlerini tercih etmeniz için birçok sebebiniz var demektir.

Açık Alan Kuş Çözümleri

Repel eletronık  kuş kovucu sistemleri kimyasal hiçbir bileşen içermez. Boya, ilaç, diğer kimyasal çözeltiler içermeyen bir üründür. Arzu ederseniz kurulumda size yardımcı olabilecek teknik servis yönlendirmesi de yapılabilmektedir. Kullanımı son derece basit ve küçük bir alanı kaplayan bu eşsiz teknoloji harikası ürünü kullanarak kuşlardan bir ömür kurtulmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, siz de Repel ailesine hoşgeldiniz. Daha sağlıklı bir çevre için ve sevdiklerinizin sağlığı için en ideal çözüm Repel Kuş Kovucu Sistemleri…

Arazi, bağ, bahçe gibi birçok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde, kuşların sağlığınıza vereceği zararı ortadan kaldırabilirsiniz. Ürün kullanımı ve kurulumu son derece basittir. Tek yapmanız gereken şey,  enerji beslemesini arada kontrol etmek ve çalışıp çalışmadığını test etmek olacaktır.

Repel kuş kovucu sistemleri sonik ve ultrasonik teknoloji ürünüdür. Radyo frekansları ile yüksek frekans eşiğinde dalgalar yayar ve kuşların sinir sistemlerine etki eder. Kısmi olarak etkilenen kuşlar, alana daha fazla yaklaşmak yerine, ortamdan uzaklaşmayı seçerler.

Ürünlerimiz %100 yerli ve  36 ay  garantili ürünlerdir. Ürünü aldıktan sonraki süreçte oluşabilecek tüm  problemleri bizimle paylaşabilirsiniz servis hizmetimiz bulunmaktadır.

Repel serisi kuş kovucu sistemlerimiz; Repel Evo Ultrasonıc, Repel Evo Sonıc,Repel Peller Sonıc,Repel Pro Pc2000, Repel Eb1500, Repel Eb200 ses sistemleridir. Yaklaşık modele göre 200m2 -4000 m2  alanda mükemmel sonuç alabileceğiniz bu ürün ile kuşları uzaklaştırmak oldukça basit olacaktır. Sistemleri büyüterek etki alanını genişletebilirsiniz.

Repel serisi ürünlerimiz, uzaklaştırdığı hayvanlar zarar vermez sadece rahatsız edici bir ses gönderir ve ortamda tutunmasına izin vermez.Hedef hayvanların bu ortama girmelerini önler. Bunun yanında, evcil hayvanlarınıza da kesinlikle hiçbir yan etkisi ya da zararı yoktur. Repel serisi Kuş kovucu sistemlerinin, insan sağlığı üzerinde herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.

Çok uygun ücretler ve ödeme avantajlarından yararlanmak için iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.