Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sivrisinek Kovucu

Sivrisinek Kovucu

Sivrisinek kovucu cihazlar, herhangi bir kimyasal ilaç, zehir, sprey, tablet, losyon içermez. İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Sivrisinek kovucu cihazlar, hedef canlı dışında herhangi bir canlıya zarar vermez. Bağışıklığa karşı frekans tarayıcılıdır. Sivrisinek kovucu cihazlar, kimyasal ilaç ya da zehir içermez. Hedef canlı dışında herhangi bir canlıya zararı yoktur.

Repel ürünlerinin, evcil hayvanlarımıza ve insan sağlığına hiçbir şekilde zararı yoktur. Sadece sonik ve ultrasonik ses dalgaları yayarak ortamda istenmeyen canlıyı barındırmaz.

Hastalık Oranları

  • Sıtma
  • Zika Virüsü
  • Diğer
  • Sivrisinek ısırıkları artık basit bir unsur olarak görülse de çok farklı problemlere yol açabilmektedir. Özellikle yazlık alanlarda kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir unsurdur.

Sivrisinek ile Bulaşabilecek Hastalıklar

Dişi sivrisinek üreyebilmek ve soyunu devam ettirebilmek için kana ihtiyaç duyar. İnsan ve hayvanlardan kan emen sivrisinek, kan emdiği canlıdaki mikropları bünyesine alarak, daha sonra ısırdığı canlıya taşır ve hastalık bulaştırır. Yani sivrisinek, insanları sokup kaşındırmaktan başka, bazı hastalıkları da bulaştırmakta rol oynar

Ülkemizin genelinde yaygın olan sıtma hastalığını, sivrisinekler aktif olarak farklı insanlara taşımaktadır.

Sivrisinek Kovucu

- Cilt hastalıklarında, sivrisinekler yine aktif bir taşımacı olarak rol üstlenir.

- Sarı humma, Tifo, Grip gibi hastalıklarda da yine sivrisinek ısırıklarının rolü büyüktür.

Sivrisinek Kovucu

Repel RF 110 – Sivrisinekler üzerinde etkilidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünleriniz Garantili mi ?
Tüm REPEL markası taşıyan ve orjinal olan ürünlerimiz, garantilidir. Ürünlerimizde oluşan problemler, kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu tespit edilmesi durumunda garanti kapsamı dışındadır.

Ürünleriniz kaç m2 içerisinde etkilidir ?
Her ürünümüzün etkili olduğu m2 farklıdır. Her ürünümüzün, farklı etki alanları vardır, ürünlerimizin detay kısmından inceleyebilirsiniz.

Ürünlerinizi Nasıl Satın Alırım ?
Kovucu ürünlerimizi, sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. Ayrıca telefon ile sipariş vermek için ; (0212) 513 01 01 - (549) 513 01 01 numaraları arayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.