Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Hayvan Yakalama Ekipmanları

Hayvan Yakalama Ekipmanları

Hayvan yakalama ekipmanları, çevrenizde sizleri rahatsız eden hayvanlara karşı korumada yetersiz kalıyorsanız, doğru çözümler için doğru adrestesiniz. Zararlı ya da zararsız olup rahatsız olduğunuz hayvanlara karşı en doğru ve en sağlıklı çözümleri birlikte bulmaya ne dersiniz ? Onca masraf ve boşa geçen zamanın yerine uygun ücretler ile anında çözüm sağlamak artık çok kolay …

Hayvan yakalama ekipmanları ile çevrenizde sizleri rahatsız eden hayvanlara anında çözüm artık çok daha kolay. Siz de aralarında kedi, köpek, yılan, fare ve haşere gibi zararları saymakla bitmeyen hayvanlara karşı ultra çözüm bulmak istiyorsanız, bizleri tercih edebilirsiniz. Hayvan yakalama ekipmanlarımız ile, doğru zamanda doğru yerde bulunmanın avantajını hissedeceksiniz.

Hayvanlardan Bulaşan Hastalıklar 

  • Kuduz
  • Veba
  • Toksoplazmoz
  • Tilki, kurt, çakal, yılan, domuz, sığır, fare, kurbağa vb. zararlı hayvanlar aracılığıyla insan sağlını tehdit eden hastalıkların sadece bazıları …

Neden Repel Yakalama Ekipmanları ?

Repel serisi hayvan yakalama ekipmanlarımız, diğer yöntemlerle benzerlik gösterse de, diğer yöntemlerin aksine sonuç odaklı olarak çalışır. Bunun yanı sıra, diğer yöntemlere göre, zamandan tasarruf büyük orandadır. Ayrıca, diğer pahalı yöntemlerin yerine oldukça uygun maliyete sahiptir.

Repel serisi hayvan yakalama ekipmanlarını dilediğiniz konum ve yer için kullanabilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz, okul, gıda tesisleri, sağlık sektörü, imalathaneler , ibadethaneler ve diğer tüm aklınıza gelen açık ya da kapalı alanlar için bu mükemmel ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Hayvan Yakalama Ekipmanları

Hayvan Yakalama Ekipmanları

 Kedi,köpek,yılan,sincap,gelincik,köstebe vb tüm hayvanları zarar vermeden yakalamak mümkün. Mücadelede doğru ekipmanları kullandığımıza emin olabilirsiniz. Siz, dilediğiniz yer için arzu ettiğiniz yöntemi seçin, biz hayata geçirelim.

Dilerseniz, Repel serisi kovucu sistemlerini tercih ederek Frekans ayarlaması yapılan cihazları devreye sokabilir ya da Repel hayvan yakalama ekipmanları ile kesin sonuç alabilirsiniz. Odaklanın ve kurtulun.

Repel Kedi Yakalama Kapanı – Kedi ve benzeri türler üzerinde etkilidir.  

Repel Canlı Kemirgen Yakalama Kapanı – Kemirgen ve türlerine karşı etkilidir.

Repel Yılan Yakalama Kafesi – Yılan ve türlerine karşı etkilidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünleriniz Garantili mi ?
Tüm Repel markası taşıyan ve orjinal olan ürünlerimiz, garantilidir. Ürünlerimizde oluşan problemler, kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu tespit edilmesi durumunda garanti kapsamı dışındadır.

Ürünlerinizi Nasıl Satın Alırım ?
Tüm ürünlerimizi ile ilgili bilgi veya sipariş vermek için; (0212) 513 01 01 - (0549) 513 01 01  arayabilir veya sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.