Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Konutlarda Sivrisinek Çözümleri

Konutlarda Sivrisinek Çözümleri

Sivrisinekler, üreme ve beslenme yolu ile canlı varlıklar üzerinde sağlık sorunlarını meydana getiriler. Sivrisinekler canlı varlıkların kanları ile beslenir. Vücutlarına doldurdukları kanları bir sonraki beslenme vaktine kadar tutar ve yeni hedefine önceki kanı boşaltarak yeniden kan emerek beslenmeye başlar. Bu döngü, günde yaklaşık 20 canlı üzerinde bu şekilde devam edebilmektedir.

Sivrisineklerin sürekli kan değişimi yapması, kan yolu ile bulaşan ve tedavileri neredeyse imkansız olan hastalıkları meydana getirmesine neden olur. Sarı humma, nil humması, astım, sıtma gibi hastalıklara neden olabilen sivrisinekler ile mücadele, günümüzde maalesef istenen düzeyde değildir. Bu durum, yüzyılın icadı olarak kabul edilebilecek mükemmel bir ürünü sizler için piyasaya sürmemize neden oldu.

Repel serisi sivrisinek kovucu sistemleri ile, dilediğiniz konutta arzu ettiğiniz alan üzerinde sivrisineksiz bir yaşama merhaba diyebileceksiniz. Kolay kurulumu ve hızlı kullanımı sayesinde çok kısa sürede sivrisineksiz bir yaşam sizi bekliyor olacak.

Repel RF 110 serisi sivrisinek kovucu sistemleri, yaydıkları sonik ses frekans dalgaları ile, sivrisineklerin bilinç ve sinir sistemleri üzerinde etki gösterir.

Konutlarda Sivrisinek Çözümleri

Sivrisineklerin bu sistemlerin entegre edildiği alanlara yaklaşmaları imkansızdır. Saniyenin 10/1  süre içerisinde etki göstererek ve bu etkinliğini uzun süre devam ettirerek sivrisineklerin alanda yaşamalarına fırsat vermez. En inatçı sivrisinek gurubunda olan Afrika sivrisinekleri üzerinde yapılan araştırmalar, Repel serisi sivrisinek sistemlerinin bu sivrisineklere karşı dahi son derece mükemmel bir sonuç ortaya koyduğu görülmüştür. Piyasadaki en kaliteli ve en kullanışlı sivrisinek kovucu sistemleri olarak bilinen bu eşsiz ürün, sizi daha nezih ve daha sağlıklı bir ortama kavuşturacaktır.

Sevdikleriniz ve kendiniz için en iyisini istiyorsanız, işe sağlığınızla başlamalısınız. Özellikle yeni yerleşim yerlerinde oturuyorsanız ve yakınlarda fabrika ya da boş alan mevcut ise, bu sistemi almanız için birçok sebebiniz var demektir. Tifo, grip, sarı humma ve diğer deri hastalıkları ile en iyi şekilde mücadele etmek için, sivrisinekleri ortamınızdan uzaklaştırmanız gerekir, bu da Repel ile mümkün.

Uygun ücret ve ödeme seçeneklerinin yanı sıra, kampanyalı fiyatlarımızdan da yararlanarak daha sağlıklı bir ortama kavuşabilirsiniz. Repel Rf 110 ile artık sivrisinekler kabusunuz olmaktan çıkacak, sizi rahatsız edemeyecektir.

Dişi sivrisinekler, çıkardıkları ses ve ısırıkları ile insanlara ciddi zarar verebilirler. 110 m2  alana ses göndere bilir  Repel RF 110 sivrisinek kovucu sistemlerini kapalı ve açık alanlarınızın dilediğiniz bölgesinde kurarak sivrisinekleri uzaklaştırabilir 

Sonik dalgalar yayarak sivrisineklerin algıları üzerinde tahribata neden olan bu sistem, en kısa zamanda sivrisineklerin ortamdan uzaklaşmasına neden olur.

Sivrisinek kovucu sistemleri, frekans aralıklarından dolayı, sivrisinekler dışında herhangi bir canlıya etki etmez. Tek hedef canlı sivrisinektir  bu nedenle , evinizdeki hiçbir canlıya yan etkisi olmayacağı gibi, sağlıkları açısından da en ufak bir sıkıntı meydana getirmez.

Repel RF 110 sivrisinek kovucu sistemlerini satın almak ve teknik destek alarak kurulumunu öğrenmek istiyorsanız iletişime geçebilir, siparişinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.