Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Konutlarda Kuşlara Özel Çözümler

Konutlarda Kuşlara Özel Çözümler

Kuşlar, faydaları kadar zararları da bilinen hayvanlardır. Doğal sirkülasyonun devamı ve sürekliliği için büyük bir aktör olan kuşların, aynı zamanda doğadaki en tehlike saçan hayvanlardan da olduğu bilinmektedir. Özellikle göç zamanında, Doğu bölgesinde ki hastalıkları ülkemize taşımaları ile bilinirler.

Kuşların zararlı atıkları ve virüs, bakteri gibi zararlı canlıları taşımaları ve bunlardan kurtulmaları oldukça zordur. Bu yüzden çatı ve bahçe bölgelerine sürtünerek ve yuva yaparak, zamanla bu zararlı atık ve canlılardan kurtulurlar. Evet, belki de bu onlar için olumlu bir hareket olabilir ama insanlar için olumsuz bir durum. Zira, bu alanlara bıraktıkları bu zayiatlar, zamanla insanlara ve hayvanlara bulaşarak ciddi sağlık problemlerine neden olur.

Yapılan araştırmalarda, insan sağlığına en çok zarar veren mikroorganizmaları taşıyan hayvanlardan biri de kuşlardır. Hal böyle olunca, bu hayvanlara karşı etkin koruma zorunlu hale gelmiştir. Repel kuş kovucuları ile ortama kuşların girmesini önleyebilir ve daha sağlıklı günlere kavuşabilirsiniz.

Kuşlar, kimi zaman dışkıları ile de ortamı ciddi ölçüde tehlikeye sokar. Zira, kuş dışkıları asitik bir bileşene sahiptir ve kısa süre içerisinde bulunduğu ortamın asit derecesini arttırır. Bu da nötr ortama alışkın olan insan ve evcil hayvanların sağlığı üzerinde büyük travmalara neden olabilir. Repel kuş kovucuları ile bu durumu önleyebilirsiniz.

Kuşların, ayrıca sesleri ile de insanları olumsuz etkiledikleri bilinmektedir. Günün beklenmeyen saatlerinde özellikle uykuya denk gelen zamanlarında rahatsızlık vermeleri, insan psikolojisi üzerinde olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kuş sınıfından martı ve kırlangıçların yanı sıra kargaların da ortamlarda bulunmaları, büyük gürültü kirliliği meydana getirir. Bu da, iyi bir uyku uyumamaya ve gün içerisinde yorgun hissetmenize neden olabilir. Repel  kuş kovucular yaydıkları titreşimler ile bu kuşların o ortamda barınmasına ve ortama yaklaşmasına izin vermez.

Konutlarda Kuşlara Özel Çözümler

Repel kuş kovucular, Sonic ve Utrasonic sesler oluşturur. Bu sesler kuşların algı kapasitesine denk gelir ve bu da kuşları olumsuz etkiler. Kuşlar bu ortamlara yaklaşmamaya ve hızlı bir şekilde uzaklaşmaya çalışır. Aksi takdirde ciddi oranda rahatsız olurlar.Ürünlerimiz öldürücü özellikte kesinlikle değildir. Sadece yaklaşmamalarını sağlamak için bir ikaz sistemi olarak da algılanabilir.

Bu sistem, birçok Avrupa ülkesinde en çok tercih edilen sistemler olarak bilinmektedir ve bu yüzden Ülkemizde de kullanımı tercih edilmektedir. Yerli ve garantili Repel markamız 

Repel Ultrasonic kuş kovucuları, insan kulağının ve sinir sisteminin etkilenmeyeceği aralıklarda frekans değerlerine sahiptir. Bu yüzden, evcil hayvanlar ve insan sinir sisteminde herhangi bir olumsuzluk yaratmaz sadece istenen hayvanlar üzerinde aktiftir.

Oturum alanlarınızda standart olarak ultrasonıc ürünler kullanılmaktadır bunun nedeni ise sonıc ses insan kulağını ciddi şekilde rahatsız edebilir.Bundan kaynaklı sadece sessiz cihazlar ve görseli bozmadan alanınıza özel görsel ürünlerde kullanılmaktadır.

Ürünler ile ilgili teknik ve detaylı bilgi almak için ve sitemizdeki iletişim adreslerinden ve diğer iletişim bilgilerinden ulaşabilir, ayrıca soru görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ürün satış öncesi ve sonrası her türlü paylaşımlarınız için sosyal medya hesaplarımızı da takip edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.