Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Konutlarda Kedi – Köpeklere Özel Çözümler

Konutlarda Kedi – Köpeklere Özel Çözümler

Kedi ve köpekler sokağın süsü olarak bilinen hayvanlardır. Bu durum onların zararları olmadıkları ve mikropları taşımadıkları anlamına gelmez. Sokaktaki kedi ve köpeklerin, insan sağlığı üzerinde ciddi problemlere neden olabilir. Her ortama girebilen çöplük, sağlıksız sular ve diğer tüm kötü ortamlarda bulunabilen bu sevimli hayvanlar, kimi zaman tehlikeli türlere dönüşebilir. Üzerinde taşıdıkları mikropların yanı sıra, salyalarındaki virüs ve tek hücreli canlılar da onların maalesef korunması gereken hayvanlar kategorisine alınmasına neden olmaktadır.

Repel Sonıc ve Ultrasonıc serisi kedi ve köpek kovucular, yüksek frekansta titreşimler meydana getirerek, kedi ve köpeklerin ortama yaklaşmalarına engel olur. Repel kedi köpek kovucular, kedi ve köpeklerin ortamlara yaklaşmamaları adına, algılayabilecekleri frekans aralığında titreşimler meydana getirir. Bu titreşimler, bu hayvanların kulaklarında basınç yaparak rahatsız eder ve ortamdan uzaklaşmasına neden olur.

Repel kedi köpek kovucular, kesinlikle evcil kedi ve köpeklerinize etki etmez. Sadece hedef hayvanlar üzerinde etkilidir ve sizin hayvanlarınızın sinir sistemi ya da bilinç altlarına herhangi bir müdahalesi olmaz. Ayrıca, insan sağlığı açısından da hiçbir olumsuz etkisine rastlanmamıştır. 220 V gücünde bir power güç kaynağı, bu sistemi kullanmanız için yeterlidir.

Sonic ve Ultrasonic titreşim ve ses dalgaları üreterek hedef canlıları ortamdan uzaklaştırır. Repel kedi ve köpek kovucu sistemlerin, dilediğiniz ortamda site konut alanlarında kullanabilirsiniz. Bu sistemler istediğimiz büyüklüğe alana hitap edebilir. Bu ortamda cihaz kurulumundan sonra yeni bir hayvan ortama girmez.

Konutlarda Kedi – Köpekler Özel Çözümler

Kedi ve köpekler, bulunduğu ortamlara zararlı bakteri ve mikroorganizmalar bulaştırırlar. Özellikle dışkılarını bırakacakları ortamlar olarak sizin bölgenizi seçmeleri, sizi büyük oranda sağlık problemleri ile baş başa bırakabilir. Bu yüzden, Repel Sonıc ve Ultrasonıc kedi ve köpek kovucuları kullanabilirsiniz.

Repel sistemleri oldukça güvenilir ve sağlıklı sistemlerdir. Hiçbir yan etkisi ve dolaylı ya da doğrudan zararı yoktur. Aksine, sizin sağlığınız açısından mükemmel sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Çok uygun ücret ve ödeme seçenekleri ile bu sistemlerden arzu ettiğinizi satın alabilir kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirebilirsiniz.

Orijinal ve garantili olan Repel markalı ürünlerimiz hakkında satış öncesi ve satış sonrası teknik destek alarak, bu sistemleri daha etkin ve daha avantajlı kullanabilirsiniz..

Kedi ve köpeklerin tırmalama sonucunda kuduz riski çok yüksektir, salyalarından etrafa yayılan bakterilerden dolayı Salmonella, yine tırmalama sonucunda oluşan CSD hastalığı gibi birçok sağlık problemine karşı etkin çözüm sunan, Repel kedi ve köpek kovucu sistemlerini satın alarak, sevdiklerinizin hayatını koruyabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili daha detaylı bilgi almanız için, sizi blog ve haber kanallarımıza davet ediyoruz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.