Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Konutlarda Farelere Özel Çözümler

Konutlarda Farelere Özel Çözümler

Ülkemizde konut güvenliği ihmal edilmekte ve sağlık geri plana atılmaktadır. Fareler insan sağlığı üzerinde ciddi riskler barındıran hayvanlara karşı güvenli ortam sağlanamamaktadır. Buna kesin ve en net çözüm Repel fare kovucularından gelmektedir. Yüksek frekanslarda titreşim ağı oluşturarak, konutlara ve iş yerlerine fare gibi haşerelerin girmesini önlediği gibi, bu ortamların daha sağlıklı ve daha temiz bir ortam olması sağlanmaktadır. Üstün teknoloji ile üretilen ve insan ya da evcil hayvan sağlığı üzerinde hiçbir yan etkisi ya da zararı bulunmayan Repel Fare Kovucuları kullanarak siz de hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Repel Fare Kovucuları 20.000 Hz’lik frekans ve dalga boyları üreterek hedef canlılar üzerinde etki gösterir. Her alanda mükemmel sonuçlar alabileceğiniz bu eşsiz sistem sayesinde, artık daha rahat uyuyabilir ve daha sağlıklı yaşayabilirsiniz.

Bilindiği gibi fareler, kanalizasyon ve diğer pis atık ve sulardaki zararlı virüs, bakteri ve mikroorganizmaları üzerinde taşır. İnsan dolaşım ve sindirim sistemi ile birebir ortak özellikleri olan bu fareler, vücutlarındaki tüm parazitleri insanları doğrudan etkileyecek ve bağışıklık sistemlerini çökertecek şekilde yaşam alanlarına bırakır. Bu alandaki insan dahil tüm organizmalar da doğal olarak bu sonuçlara katlanmak durumunda kalır. Oysa ki, Repel fare kovucuları,fareleri alana almaz ve yüksek titreşim dalgaları oluşturarak, onların bu alandan hızla uzaklaşmalarını sağlar.

Repel fare kovucu sistemleri, insan sağlığı üzerinde etkili değildir. Belirlenen ve uygulanan frekans değerleri, insan kulağının his aralığında değildir. Bunun yanında, mikro elektrik ve elektromanyetik dalgalar da aynı şekilde insanlara zarar vermez.

Konutlarda Farelere Özel Çözümler

Etkinliği kanıtlanmış Repel fare kovuculara  çok uygun ücretler ile sahip olabilirsiniz.Konut,çatı,depo vb alanlarda ya da dilediğiniz alanda konumlandırarak etkili sonuçlar alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey prize takmak ve ara sıra ışıklarını kontrol etmek. Bırakın tüm etkinliğini sessiz sedasız Repel göstersin sizde evinizde rahat ve huzurlu zaman geçirin.Garantili ürünlerimizden yararlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Verem, grip, veba gibi virüslerin bulaşması oldukça kolaydır. Bu virüsler, yaşam alanlarına çok kolay adapte olur ve canlılara çok kolay tutunabilir. Bu da doğal olarak, sağlık problemlerini beraberinde getirir. Yapılan çoğu araştırma sonuçları göstermektedir ki, fareler en güçlü virüs ve tek hücreli canlı taşıyıcılarıdır. 

Repel fare kovuculardan oluşan, Repel RF 200, Repel RF 500, Repel eXen 3D, Repel RF 700, Repel END300,Repel END400,Repel DUAL MAX V4,Repel END700,Repel END1000,Repel END 2000 serisinden istediğiniz modeli  kullanabilirsiniz ancak alana göre çözümler farklılık gösterir müşteri temsilcimizden yardım alırsanız sonuçlarınız daha etkili olur.Tüm Repel markasını taşıyan ürünlerimiz orijinal,yerli ve garantilidir. Kullanıcı hatası dışında ürünler değişim ya da iadeye tabi tutulabilir. Garanti kapsamındaki ürünlerimiz, uygun ücret ve fiyat garantisi ile sizlere sunulmaktadır.Satış öncesi ve sonrasında destek alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.