Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gıda İşletmelerinde Kuşlara Özel Çözümler

Gıda İşletmelerinde Kuşlara Özel Çözümler

Gıda işletmeleri büyük ve bakımı zor olan sektörlerin arasında gelmektedir. Bu alanların bakımı, özellikle sokak hayvanları ile mücadele anlamında problemlere neden olabilmektedir. Sürekli bakım ve sürekli temizlik, çoğu zaman işe yaramamaktadır. Özellikle kedi kuş gibi hayvanların, ortama sürekli giriş çıkışları, bu alanların bakımını ve temizliğini zorlaştırmaktadır. Bu durum ile mücadele etmek adına birçok yeni teknik ve metodun yanı sıra, uzun süredir kullanılagelen ilkel metotlar da kullanılmakta ama kesin çözüm alınamamaktadır. Ayrıca hayvanlara eziyet eden ve kimi zaman ölümleri ile sonuçlanan bu yöntemler pek de vicdani yöntemler olarak kabul edilmemektedir.Repel serisi kuş kovucu sistemleri, sürekli ve güçlü çözüm sağlamaktadır. Ortama giren çıkan hayvanları kontrol altına alarak ortamın sürekli temiz kalmasını sağlar. Bu sayede, Gıda işletmeleri gibi sektörlerde sağlık sorunlarının önüne geçer. Bunun yanı sıra, hedef canlılar üzerinde ölümcül etki de yaratmayarak hayvanların eziyet çekmesinin de önüne geçilmiş olur.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri herhangi bir kimyasal içermediği için size ve sevdiklerinize hiçbir zarar vermez. Sadece hedef canlı üzerinde etkili olan bu yöntem, diğer canlılara etki etmez ve her canlı ile mücadele için farklı seride repel ürünü kullanmanız gerekecektir.

Gıda işletmeleri, gıda üreten ya da pazarlayan yerledir. Bu alanların sağlıksız olması, hem yasal hem de maddi zorlukları beraberinde getirecektir. Sağlık açısından risk içeren bu tür yerleşkelerin kapanması da sürekli karşılaşılan bir durumdur. Bu yüzden, Gıda İşletmeleri kuş gibi hayvanlar ile mücadelede etkin çözüm arayışına girmektedir.

Repel serisi kuş kovucu sistemleri ile kuş gibi zararları da olan hayvanların ortama girmelerinin önüne geçer. Bu önlem sürekli etki yaratır. Kısmi zamanlı etki yaratan çözümlerin aksine bu yöntem mükemmel sonuçlar almanızı kolaylaştıracaktır.

Gıda İşletmelerinde Kuşlara Özel Çözümler

Sonic teknoloji olarak bilinen ve son dönemlerde çokça telaffuz edilmeye başlanan teknoloji, dalga boyları üreterek elektrik alan oluşturur. Bu elektrik alan insanlar ve diğer hayvanlara etki etmediği gibi hedef canlıyı rahatsız eder. Böylece hedef konumdaki canlı, bu teknolojinin kullanıldığı alana girmeye cesaret edemez ve alandan kaçışmaya başlar. Teknoloji sinir sistemlerini etkiler ama bu etki kısa sürelidir ve canlı üzerinde tahribata neden olmaz sadece ortamdan uzaklaşmalarını sağlar.

Ürünlerin hepsi orijinal ürünlerdir. Ürünler ile ilgili genel eğilim mükemmel sonuçlar alındığı yönündedir. Kullanışlı olan bu ürünleri garanti kapsamında değerlendirmekte ve garanti süresi içerisinde servisi kullanıcı hatası olmadığı taktirde firmamıza aittir.

Kuşlar, dışkıları ve tüyleri ile insan ve hayvanlar için ciddi riskler doğurabilmektedir. Asitli dışkıları sayesinde, taşı dahi eritebilme yeteneği verilen bu hayvanlar, insan sağlığına doğrudan etki edebilmektedir. Bunun yanında bir çok alerjik rahatsızlığa neden olabilen tüyleri ile de bu risk daha da artabilmektedir.

Kuşların, havaların soğması ile kapalı alanları tercih etmeleri daha fazla artar ve gıda işlemeleri kuşlar için en harika yerleden birisi kolay yemek ve konaklama daha iyi yer olmaz.Bu durum kuşların ortamda günden güne artmasına ve riskin çoğalmasına neden olur.

Repel kuş kovucu sistemleri ile gıda işletmelerinde büyük ölçüde çözüm bulabilirsiniz. Bu ürünler, kuş hakimiyetine son verecek ve alanınızın daha temiz olmasına yardımcı olacaktır. Repel serisi kuş kovucu sistemlerini, istediğiniz alanlara kurmanız oldukça basit ve zahmetsiz bir işlemdir. Tek yapmanız gereken şey, alanınıza uygun bir şekilde kurmak olacaktır. Bunun yanında, sürekli bakım gerektirmeyen sistemlerin sadece cihazın sürekliliğini sağlamak amacıyla belirli aralıklarda enerji beslemesini kontrol etmenizde fayda var , bu şekilde mükemmel sonuç alabileceksiniz.

Kuşlar, özellikle göç mevsimlerinde Afrika gibi bol virüs taşıyan bölgelere de uğrarlar. Bu bölgelerde uzun bir kuluçka dönemi geçirmelerinden dolayı vücutlarında ve iç organlarında parazit, maya ve diğer virüs, bakteri gibi mikroorganizmaları depolarlar. Bu canlılardan kurtulmaları da öyle sanıldığı gibi kolay değildir. Özellikle bazı yerlere ya da açık alandaki nesnelere sürtünerek bu mikroorganizmalardan kurtulmaya çalışırlar. Tabii ki bu da, sizin bölgeleriniz olması durumunda, ciddi risk altına gireceğiniz anlamına gelecektir. Bu riski bertaraf etmek ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyorsanız, Repel Serisi Kuş Kovucu Sistemlerini tercih etmeniz için birçok sebebiniz var demektir.

İstediğiniz alanda teklifi biz verdiğimiz taktirde mükemmel sonuçlar alabilirsiniz Ürünler ile ilgili tüm teknik detayı sitemizden ve müşteri hizmetlerimizden alabilirsiniz.

Siz de Gıda İşletmelerinizin sağlıklı olmasını ve temiz kalmasını istiyorsanız Repel ürünü almakla başlayabilirsiniz. Kuşlar ile mücadelenin en etkin adresi için doğru yerdesiniz. Uygun fiyat ve fiyat tekliflerini almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, diğer tüm soru görüş ve önerilerinizi de e-mail adresimize yollayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.