Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gıda İşletmelerinde Kedi Köpeklere Özel Çözümler

Gıda İşletmelerinde Kedi Köpeklere Özel Çözümler

Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelmiş hayvanlardan olan kedi ve köpekler ile birçok ortamı paylaşmaktayız. Bu ortamların en önemlileri hiç kuşkusuz gıda işletmeleridir.

Bu hayvanlar, kış günlerinde sıcak ortamlarda yaşayabilmek amacı ile gıda işletmelerinin civarında ya da depo ve hangarlarında kendilerine yuva ararlar. Aynı zamanda yazın ise yavrularına korunaklı bir ortam hazırlama eğiliminde olup, yine bu alanları tercih ederler.

Gıda işletmeleri gibi büyük ortamların kedi ve köpeklere karşı korunaksız oldukları bilinmektedir. Öyle ki, günümüzde bu alanlar en pasif ve en korunaksız alanlar arasında önemli bir yer tutmaktadır. Bu da kedi köpek gibi hayvanların buralara akın etmelerine neden olmaktadır. Hal böyleyken, bu ortamların temizliği de büyük ölçüde zor oluyor ve hastalık için en el verişli ortam oluyor.

Sağlık Bakanlığı, son yayımladığı genelgede bu alanların 1 numaralı denetleme yerleri olacağını kamuoyuna duyurmuştu. Böyle bir durumda, hem insan sağlığı için de hem de herhangi bir ceza yememek için Gıda işletmeleri bazı tedbirler almaya başladı. Bu tedbirlerin büyük çoğunluğu göz boyamadan öteye gidememektedir. Zira, bu yöntemler, eski ilkel metotlar olup, kesin çözüm odaklı değildirler. Kesin çözüm odaklı olan yöntemler ise hem daha uzun dönemde sonuç vermekte hem de kısa sürelidir ve tabii ki daha pahalıdır. Ayrıca, bu yöntemler, doğaya ve hayvanlara da zarar verebilmektedir.

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemleri ise doğrudan hedef canlıyı hedef alır ve herhangi bir olumsuz sonuç doğurmaz. Sadece hedef canlıyı alandan uzaklaştırmak adına radyo dalgaları yayınlar ve böylece hayvanlar ortamı terk etmek durumunda kalır.Bu hayvanın ortamdaki beslenme ve alışmasına bağlı olarak süre uzaya bilir veya kısalabilir.

Gıda işletmelerinde personel hijyeni

Kedi Köpek Kovucular

Repel serisi kedi köpek kovucu sistemlerini, gıda işletmelerinde hayvanın en çok ziyaret ettiği bölgeye kurarak çözüm alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kedi ve köpeklerin dışında diğer istemediğiniz hayvanlar olan sivrisinek, fare ve diğer haşereler ile mücadele etmek adına da Repel markasını kullanabilirsiniz. Ürünler, herhangi bir ilaç ya da farklı kimyasal ve bileşenlerini kesinlikle içermez. Deri ya da solunum yolunda herhangi bir tahribata neden olmaz.

Sinir sistemi üzerinde herhangi bir depresif etkiye sahip değildir. Hedef canlıyı etkisi altına alır sadece bu hayvanlar üzerinde etkisi görülür.

Uygun fiyat e ödeme kolaylığı ile satın alabileceğiniz bu eşsiz Repel ürünlerini kurmak oldukça basit. Kurulumu ve kullanımı son derece basit olan bu yöntem ile Gıda işletmeniz tüm denetimlerden kolaylıkla geçecek ve takdir toplayacaktır. En uygun fiyatlar ile en mükemmel sonucu almak sizlerin de hakkı. Siz de en kısa zamanda İşletmenizin güvenliği ve hem kendi sağlığınız hem de tüketicilerin sağlığı için bu ürünleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ürünler %100 yerli ve 3 yıl garantilidir. Ürünler ile ilgili günümüzde şahit olunmuş büyük bir şikayet görülmemiştir.Olağan şikayetler ise yanlış kullanım kaynaklı olup daha sonrasında doğru ürün ve doğru kullanım yapılarak hatalar düzeltilmiştir. Sizlerde ürün ile ilgili olumlu,olumsuz görüş ve önerilerinizi bizlerle gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, web sitemiz üzerinden puanlama yaparak, henüz kullanmaya başlamamış ya da kullanmak isteyen kişilere yardımcı olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.