Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gıda İşletmelerinde Fareye Özel Çözümler

Gıda İşletmelerinde Fareye Özel Çözümler

Gıda İşletmecilerinin en sık rastlanan şikayetleri arasında fare gibi haşereler ile mücadelede yetersiz kalındığı şikayeti ön sırada yer almaktadır. Etkin bir çözüm bulamayan gıda işletmecileri, tavsiye edilen tüm yöntemleri kullandıklarını ama kesin ve kökten çözüm bulamadıklarını her platformda dile getirmektedir. Özellikle ilaçla çözüm arayışına girmelerine rağmen bu yöntemin gıda ürünleri üzerinde olumsuz sonuçlar doğurması nedeni ile ikilemde kaldıklarını da söylemekten kaçınmamaktadırlar. Durum böyle olunca, Repel serisi fare kovucular, bu iş için üretilmiş mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.Repel serisi fare kovucu sistemleri, diğer ürünlerin aksine hiçbir kimyasal bileşen içermez. İçeriğindeki kullanılan materyaller geçirgenlik katsayısı düşük ve orijinal ürünlerdir. Ayrıca, ilaç, sprey ve gaz gibi görünen ya da görünmeyen hiçbir ürün de ihtiva etmez. Bunun yanında, repel serisi fare kovucu sistemleri Gıda işletmeleri gibi büyük şirketlerin tüm bölgelerinde tüm metre karesinde aynı etkiyi gösterir. Oysa ki kapan gibi ilkel çözümler, sadece kapana sıkışacak fare için küçük menzilli çözüm olduğu için dar alanda etkilidir.

Gıda İşletmelerinde Fareye Özel Çözümler

Sıçanlar

Sıçanların istilası ciddi bir problem olabilmektedir. 16-20 cm uzunluğundadırlar. Sıçanlar geçişleri için küçük girişler açabilirler, dikey duvarlara tırmanabilirler, bir metre dikey ve 1.2 metre yatay sıçrayabilirler. Bu kemirgenler çok iyi yüzücüdürler ve lağım sularında yüzebilirler. Sıçanlar tehlikeli ve zararlıdırlar. Aynı zamanda ekonomik açıdan da çok büyük zararlara yol açmaktadır. Bu zarar en çok kemirilmiş, kontamine olmuş gıdaların tüketilmesiyle olmaktadır. Diğer bir önemli ekonomik kayıp ise kontamine olmuş gıda, ekipman ve kaplardan gelen çeşitli sağlık tehlikeleridir. Sıçanlar Salmonellozis gibi hastalıkları yayabilmektedirler.Dişi sıçanlar doğduktan yaklaşık 6-8 hafta sonra verimli hale gelirler. Sıçanlar yaklaşık 1 yıl kadar yaşarlar ve yaşamları boyunca aşağı yukarı 20 kg yiyecek tüketirler.

Yok etmenin yolları

Kemirgenleri yok etmenin en etkili yolları zehirleme, gazlama, tuzağa düşürme ve ultrasonik cihaz Zehirleme yok etmede etkili yöntemlerden biridir. Ancak eğer insanlar tarafından tüketilirse tehlikeli olabilecek zehirli yemler için çok iyi önlemler alınmalıdır. Tuzak metodu kemirgenlerin yok edilmesinde yavaş ama güvenli bir metottur. Ultrasonıc cihazlar en garanti sonucu verir devamlılığı vardır.

Repel serisi fare kovucu sistemleri alana özel çözümleme ile her m2 ye uygun cihaz vardır.Repel serisi fare kovucu sistemlerinin bir diğer farklı özelliği ise insan ve canlılar üzerinde ki etkisi ile ilgilidir. Bu sistem, insanlar ve diğer evcil hayvanlar üzerinde hiçbir olumsuzluk yaratmaz. Diğer çözüm yollarına bakıldığında ise, örneğin ilaçlar çevredeki insan ve hayvanların hepsini olumsuz etkileyebilmektedir. Özellikle yapılan bir çok araştırma göstermektedir ki, alandaki küçük çocuklar ve evcil hayvanlar bu ürünlerden olumsuz etkilenmekte ve ciddi sağlık sorunları ile başa çıkmak zorunda kalmaktadır.Gıda işletmeleri, sağlık sorunlarına meydan vermemek adına Repel serisi fare kovucu sistemlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Sonic ve Ultrasonic iç hacim teknolojisi ile hedef canlının etkileneceği Frekans aralığı belirlenmektedir ve bu frekans aralığına göre hedef canlı üzerinde etki ayarlaması yapmaktadır. Bilindiği üzere her canlının algı kapasitesi farklıdır. İnsanlar ve diğer canlıların tümünde belirli bir eşik kapasitesi bulunmaktadır. Bu eşiğin altında ya da üstünde algı söz konusu olamamaktadır. Farenin frekans aralığı ile kedinin frekans aralığı çok farklıdır. Bu da, Repel serisi fare kovucu sistemleri olmak üzere tüm Repel ürünlerinin, sadece hedef canlı üzerinde etki gösterdiği anlamına gelmektedir.

Repel serisi fare kovucu sistemlerinden en sık kullanılanlar, Repel RF 200, Repel RF 500, Repel eXen, Repel RF 700,Repel END400 3D, Repel END700, Repel END1000,Repel END2000 ve Pro PC2000 ile mükemmel sonuçlar alabileceksiniz. 3 yıl garantili olan bu ürünler ile ileride yaşanacak üretim hatası problemler için değişim kullanıcı hatasında ise servis imkanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, tüm ürünler %100 orijinal ürünlerdir.

Kullanımı ve bakımı son derece kolay olan bu ürünler ile ilgili teknik destek ve kullanım hakkında bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.